Salar ZarzaBericht geplaatst door:
Salar Zarza
login om te reageren op dit bericht
Op:
12-10-2021 / 127 x bekeken
Categorie:
Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding)
Verloopt op:
30-10-2021


Crew leden gezocht unieke speelfilm van Nederlandse bodem!

Out for Vengeance is een unieke internationale speelfilm productie van True Spirit Entertainment, geregisseerd door Producent/Schrijver/DP/Acteur Salar Zarza, gevestigd in Leeuwarden. Out for Vengeance is een high production levels, internationaal gedraaide drama/actie/thriller waarin we zien hoe de hoofdpersonages met eigen angst en emoties omgaan en verscheidene verhaallijnen in elkaar overgaan in een zeer meeslepend verhaal! De principle photography/filmopnames is reeds voor 95% al gerealiseerd.

IMDb - Out for Vengeance:
https://www.imdb.com/title/tt4303846/reference

Synopsis:
Het verhaal draait om Sergeant Alan Barnas, die terug in Nederland komt voor familie. Alan raakt door buren verstrikt in een brute moord gepleegd door een bende en wordt gezien als hoofdverdachte en besluit te ontsnappen om onschuld te bewijzen. Echter ontrafelt hij betrokkenheid van een Europees drugskartel actief en verspreid door de Benelux, welke concurreren met twee andere kartels en besluit dan zijn oude kickbox coach in te schakelen voor hulp maar weigert te helpen tot zijn broer Sonny, een politieagent, door de bende om het leven wordt gebracht en zijn vriendin is ontvoerd. Wanneer zijn coach ook inziet dat er geen andere weg meer is, besluiten zij om het drugskartel te bestrijden en zijn vriendin te bevrijden.

Lokatie
Leeuwarden/Groningen/Amsterdam

Omschrijving
* Camera man/operator - Camerawerk film scenes onder DoP/Regisseur.
* Crew leden - Helpen opzetten, afbouwen van equipment op film sets.
* AD's - Assistent Director, draaischema doornemen, bemiddeling cast & crew.

Liefs uit regio Leeuwarden of Friesland, liefst eigen vervoer en rijbewijs B.

Periode
November voor draaischema met int. acteurs uit de hele wereld voornamelijk VS, UK en Australiƫ. En Maart of April 2022, voor de laatste grote climax filmscene met o.a. helikopter, politie voertuigen etc. wederom met bekende cast waaronder K1 vechters en action actors.

Functie eisen / profiel
Goed kunnen samenwerken in teamverband met andere enthousiaste crew freelancers en collega's alsook goed instructies kunnen opvolgen van Producent/Regisseur en flexibiliteit ten aanzien van planning van ongeveer 10 draaidagen omstreeks vanaf 15 November. Bij voorkeur rijbewijs B en eigen vervoer is een pre.

Wat bieden wij?
De crew werkt vrijwillig aan deze spannende, onafhankelijke speelfilm productie om het budget in de harde productiekosten van de feature film te kunnen steken. Out for Vengeance is een uniek project en zover bekend de enigste speelfilm van Nederlandse bodem, waarin meer dan 27 castleden verbonden zijn verspreid zijn over de wereld met o.a. zes Hollywood acteurs naast meerdere bekende Nederlandse acteurs/actrices. Een erg cool en ambitieus project!! Nadien zullen wij de feature vertonen op festivals en is er al wereldwijd interesse getoond in distributie met name uit V.S. Uiteraard krijg je film credits waaronder op IMDb samen met de sterren die aan deze Engelstalige action/thriller werken. Hiermee kan ieder crew lid deze mooie nieuwe productie toevoegen aan zijn/haar portfolio. Tevens zullen reiskosten, catering, verblijf etc. worden gefaciliteerd door productie.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF