Social AmsterdamBericht geplaatst door:
Social Amsterdam
login om te reageren op dit bericht
Op:
13-10-2021 / 81 x bekeken
Categorie:
Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding)


Stage Social Media Manager - parttime / fulltime

Is deze stage iets voor jou?

Ben jij niet weg te slaan van TikTok, YouTube en Instagram? Lijkt het je leuk om ons te helpen bij het produceren, zoeken en plannen van content? En ben je benieuwd naar hoe online marketing werkt? Heb je gevoel voor fashion en storytelling? Dan is de stage Social Media Manager echt iets voor jou.

Als manager sociale media bedenk je niet alleen stories voor onze Instagram-pagina, je weet ook precies hoe je deze moet inzetten om een zo groot mogelijk publiek te bereiken.

De social media-platforms kennen geen geheimen voor je. Je kunt snel content bedenken, zoeken en maken voor deze platforms, content vinden, inhaken op trends, teksten schrijven en inplannen doe je in een handomdraai. Daarbij weet je wat wel en wat niet werkt op social media voor verschillende doelgroepen. Je kunt goed plannen en werken met deadlines.

Lokatie
Remote

Omschrijving
Je helpt onze Instagram en TikTok pagina’s onderhouden en uitbreiden door middel van het zoeken en inplannen van content en door middel van jouw marketingbrein. Daarbij weet je ook hoe marketingdoelen te stellen en te behalen, onder andere het analyseren van bezoekcijfers en het inzetten van de tools die de bekende social media hebben. En natuurlijk weet je hoe je vette content maakt die scoort.

Periode
Per direct
Min 6 maanden

Functie eisen / profiel
Wat ga je doen?
Samen met onze Art Director ga je een verhaallijn bedenken voor onze influencer en hierbij voorbeeld content zoeken/moodboards maken die gemaakt kan worden door de designers. Bij deze content maak je bijpassende captions.
Ontwerpen van Instagram stories
Zoeken van content op het web die op onze pagina's geplaatst kan worden
Inplannen van content op onze Instagram stories, Instagram feed en Tik Tok Pagina’s.

Wat bieden wij?
Stageplaats

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF