Frank van der MeijdenBericht geplaatst door:
Frank van der Meijden
login om te reageren op dit bericht
Op:
27-10-2021 / 257 x bekeken
Categorie:
Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding)
Verloopt op:
02-12-2021


| Bericht is verlopen

Gezocht: productie-assistenten en productieleider

In deze productie kun je als productieassistent of productieleider aan de slag in een enthousiaste crew en je werkt met een veelzijdige cast op uitdagende locaties. Voor een aantal locaties kun je wellicht nog meedenken/meewerken.

'Er is een kamer vrij' (Engelse versie 'Room Available') is een Gothic Love Story. In het verhaal wil een student op spokenjacht, maar als getuige van een ongeval komt hij erachter dat doodgaan – net als leven – een ontwikkelingsproces is.
We zien hoofdpersoon Jonathan, een student met bravoure die in het studentenblad een reportage wil plaatsen over een seance met een paragnost die contact heeft met de doden. Jonathan heeft daarbij zijn eigen publiek: zijn vriendin Mia, zijn beste vriend Leon en ook diens vriendin.
Hun doel die avond: een bijzonder huis in de stad waar de doden er vaak nog moeten achterkomen dát ze dood zijn. De avond loopt echter totaal anders dan ze voorzien hadden.

Het doel van deze short movie (hetgeen een eindwerk is van een verkorte regisseursopleiding) is exposure op filmfestivals.

Lokatie
Zwolle e.o.

Omschrijving
Je weet de activiteiten op de set gesmeerd te laten verlopen. Daarbij heb je overleg met de rest van de crew. Bepaalde scenes hebben uitdagende aspecten, zoals een ongeval met auto - zwaargewond personage.

Periode
De totale draaiperiode behelst 2 x 2 draaidagen (weekenden) - in totaal dus 4 draaidagen.
Draaidagen:
11/12 december (weekend - is locked)
En als opties de weekenden 22/23 januari óf 29/30 januari óf 5/6 februari.

Functie eisen / profiel
Je begeleidt de productionele activiteiten op de set, zodat er geen haperingen in het draaischema komen. Alles in samenspraak met een enthousiaste crew.

Wat bieden wij?
Helaas is het een low-budgetproductie, waardoor er geen salaris mogelijk is.
Wel krijg je onkostenvergoeding (reiskosten) en catering.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF