Bericht geplaatst door:
Aicha
login om te reageren op dit bericht
Op:
01-11-2021 / 273 x bekeken
Categorie:
Onbetaald , 10-18 , 18-30 , 30-50 , 50+ , Man , Vrouw
Verloopt op:
05-11-2021


| Bericht is verlopen

Acteurs gezocht korte film!

Hoihoi! Mijn naam is Aicha Verhaegh en voor mijn vooropleiding moet ik samen met twee klasgenootjes een korte film maken van ongeveer 6 minuten. Dit zouden dan de eerste 6 minuten van een lange speelfilm moeten zijn.

Dit is onze opdracht: ‘Drie jongeren die op roadtrip naar Napels gaan, dat hun leven voorgoed zal veranderen.’ Wij hebben bedacht dat ons hoofdpersoon genaamd Liv, een rebelse tiener, al een tijdje berichten krijgt van een aardige man uit Napels die haar verteld dat hij haar biologische vader is. Liv weet uiteraard al wel dat de vriend van haar moeder, waardoor ze is opgevoed, niet haar biologische vader is. In onze film krijgt Liv hevige ruzie met haar stiefvader en ontsnapt naar haar vrienden. Het is voor haar geen optie om nog terug naar huis te gaan. Liv ziet haar vrienden als grote steun dus ze verteld wat er gaande is. Haar vriend Julian komt met het voorstel haar biologische vader te bezoeken in Napels. De drie vrienden Liv, Julian en Mees gaan spontaan op roadtrip naar Napels. Hier eindigt dan ook onze intro van de film.

Lokatie
Zutphen

Omschrijving
Wij zijn op zoek naar:
1 actrice die Liv zou willen spelen.
1 acteur die Julian zou willen spelen.
1 acteur die Mees zou willen spelen.
1 acteur die de rol van Liv’s vader op zich wilt nemen.
Eventueel ook nog een edelfigurant voor de rol van de moeder van Liv.
Je hoeft zeker niet professioneel te zijn. Als jij het gewoon hartstikke leuk vind om te acteren, zijn wij al super blij met je!

Periode
De opname vind plaats op vrijdag 5 november.

Wat bieden wij?
Zodra wij onze korte film gemonteerd hebben, sturen we deze naar alle acteurs/(edel)figuranten toe. Dit kan handig zijn als je je portfolio uit wilt breiden. Zo helpen we elkaar allemaal een stukje vooruit ;)

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op versfilmentv.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen.

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur door stuur bericht

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF