Stefan van HultenBericht geplaatst door:
Stefan van Hulten
login om te reageren op dit bericht
Op:
07-11-2021 / 169 x bekeken
Categorie:
Lowbudget betaald (naast onkosten ook betaling) , 18-30 , 30-50 , Man
Verloopt op:
14-11-2021


| Bericht is verlopen

Stemacteur ( 25 - 35jr ) gezocht

Voor een interactief verhaal hebben we twee korte filmfragmenten van +/- 45 seconden opgenomen. Daarin ontdekt onze hoofdpersoon Roy de landingsplek van een bovennatuurlijk wezen. Het is in found-footage stijl opgenomen. We hebben twee varianten van deze ontdekking gefilmd, we zoeken nu een stem die Roy tot leven kan wekken in zo'n 12 zinnen alles bij elkaar genomen.

Lokatie
Vanuit je eigen huis

Omschrijving
Een mannelijke, wat rauwe/lage stem van iemand die ergens tussen de 25 - 35 jaar zit.
Roy heeft op dit punt in het verhaal al veel meegemaakt, dus hij is moe en zit er doorheen, dat mogen we horen in zijn manier van praten.

We zoeken een stemacteur die dit zelf op kan nemen. De audiokwaliteit moet degelijk zijn, dus met een microfoon opgenomen. Het hoeft echter niet extreem gelikt te klinken, want het moet juist niet klinken alsof het in een studio is opgenomen.

Periode
November 2021

Wat bieden wij?
We hebben voor het inspreken van de korte fragmenten aan tekst een budget van €80,- staan, inclusief buy-out en de hele mikmak.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op versfilmentv.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen.

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur door stuur bericht

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF