Salar ZarzaBericht geplaatst door:
Salar Zarza
login om te reageren op dit bericht
Op:
07-11-2021 / 172 x bekeken
Categorie:
Lowbudget betaald (naast onkosten ook betaling) , 18-30 , 30-50 , Vrouw , Zeer ervaren , Redelijk ervaren of opgeleid
Verloopt op:
23-11-2021


| Bericht is verlopen

Danseres gezocht voor action/thriller 'Out for Vengeance'

"Out for Vengeance" is een internationale speelfilm van True Spirit Entertainment, geregisseerd door Salar Zarza gevestigd in Leeuwarden. Out for Vengeance is een high production levels, internationaal gedraaide drama/actie/thriller. De principle photography/filmopnames is voor 95% al gerealiseerd en gaat in voorjaar 2022 in première en zal in de zomer wereldwijd uitgebracht worden via verschillende platformen en via streaming diensten.

Synopsis:
Het verhaal draait om Sergeant Alan Barnas, die terug in Nederland komt voor familie. Alan raakt door buren verstrikt in een brute moord gepleegd door een bende en wordt gezien als hoofdverdachte en besluit te ontsnappen om onschuld te bewijzen. Echter ontrafelt hij betrokkenheid van een Europees drugskartel actief en verspreid door de Benelux, welke concurreren met twee andere kartels en besluit dan zijn oude kickbox coach in te schakelen voor hulp maar weigert te helpen tot zijn broer Sonny, een politieagent, door de bende om het leven wordt gebracht en zijn vriendin is ontvoerd. Wanneer zijn coach ook inziet dat er geen andere weg meer is, besluiten zij om het drugskartel te bestrijden en zijn vriendin te bevrijden.

Lokatie
Leeuwarden

Omschrijving
Een paal danseres in een stripclub die danst voor de Amerikaanse acteur, je moet goed kunnen (paal) dansen en je komt heel goed in beeld in een gesloten set. We zien enkele mannen zitten drinken, waarvan je bij de paal danst voor één van die mannen, dit is een belangrijke main character acteur. De acteur krijgt na een halve minuut tijdens het kijken naar je dans een telefoontje van een ander hoofdpersonage van de speelfilm, jij blijft doordansen.

Periode
Zaterdag 27 November in Leeuwarden. Calltijd en filmen tussen 10:00 uur tot 13.30 uur.

Wat bieden wij?
Een eenmalige buy out vergoeding van € 150 Euro (dit is incl. reiskosten) + een IMDb credit in onze prestigieuze filmtitel IMDb pagina met meer dan 7 Hollywood acteurs en tevens bekende Nederlanders in de speelfilm.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op versfilmentv.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen.

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur door stuur bericht

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF