Christiaan KanisBericht geplaatst door:
Christiaan Kanis
login om te reageren op dit bericht
Op:
08-11-2021 / 250 x bekeken
Categorie:
Marktconforme betaling/vergoeding , 18-30 , 30-50 , 50+ , Man , Vrouw , Zeer ervaren , Redelijk ervaren of opgeleid
Verloopt op:
15-11-2021


| Bericht is verlopen

Acteurs gezocht online campagne

Voor de ICT-organisatie van de Rijksoverheid maken we een 5-tal online mini commercials van 15 seconden. Hierin beelden we verschillende diensten op humoristische wijze uit. Dit alles filmen we in een filmstudio in Amsterdam. Er wordt niet gesproken in de commercials. De mini commercials worden o.a. op LinkedIn en overige social media platformen geplaatst.

Lokatie
Amsterdam

Omschrijving
Wij zoeken voor deze campagne de volgende acteurs / figuranten:

1. De ICT-er (hoofdrol in alle 5 de clips): Een man tussen de 25 en 40 jaar. Acteerervaring vereist. Jij speelt de 'held van de 21ste eeuw', namelijk de ICT-er die alle medewerkers helpt hun werk goed te doen. Je bent op beide filmdagen beschikbaar.

2. Dame op kantoor: Een dame tussen de 25 en 40 jaar. Jij speelt in 1 van de commercials. Je bent op donderdag 2 december beschikbaar.

3. Cybercrimineel: Een man tussen de 25 en 40 jaar. Jij speelt in 1 van de commercials de bad-guy die probeert in te breken in een computersysteem. Je bent op donderdag 2 december beschikbaar.

4. Een (identieke) tweeling: Twee mannen of vrouwen tussen de 25 en 40 jaar. Jullie spelen de tweeling in 1 van de commercials. Eigenlijk worden jullie 'geclooned' in het systeem. Jullie zijn op donderdag 2 december beschikbaar.

5. Thuiswerk dame: Een dame tussen de 25 en 50 jaar. Je werkt aan de keukentafel, en de ICT-er schiet je te hulp. Je speelt in 1 van de commercials. Je bent op vrijdag 3 december beschikbaar.

6. Man op Aruba: Een man tussen de 25 en 50 jaar met roots in Caribisch Nederland. Je speelt in 1 van de commercials een medewerker van een ambassade. De ICT-er zorgt ervoor dat de internetverbinding veilig en snel is! Je bent op vrijdag 3 december beschibkaar.

Periode
Donderdag 2 en vrijdag 3 december 2021 te Amsterdam.

Wat bieden wij?
Wij bieden een leuke draaidag met een professionele en gezellig crew. Er is een visagist aanwezig en we begeleiden iedereen voor de camera om een zo mooi mogelijk resultaat te krijgen!

Voor de rol van ICT-er (rol 1) ben je beide filmdagen de volledige draaidag beschikbaar. Wij bieden je (inclusief buyout op social media kanalen) een vergoeding van € 1.200 ex btw.

Voor de overige rollen (rol 2 tm 6) ben je op de donderdag of vrijdag beschikbaar (zie kopje 'wat we zoeken') voor circa 3 uur op de filmset. Wij bieden voor elke rol een vergoeding van €300 ex btw (inclusief buyout op social media kanalen).


Wil je reageren?
Mail je ervaring, foto's en naar welke rol je interesse uit gaat, naar [email protected]
Reageren kan tot uiterlijk maandag 15 november 2021. Pas daarna ontvang je van ons een reactie.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op versfilmentv.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen.

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur door stuur bericht

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF