Submarine ChannelBericht geplaatst door:
Submarine Channel
login om te reageren op dit bericht
Op:
10-11-2021 / 139 x bekeken
Categorie:
Stagevergoeding (marktconform)
Verloopt op:
01-12-2021


| Bericht is verlopen

Productie stagiaire bij Submarine (Documentaire)

Submarine – www.submarine.nl

Submarine is een productiestudio in hartje Amsterdam, gespecialiseerd in het bedenken en produceren van documentaires, animatieseries, games en interactieve producties, van concept tot eindproduct. Coproducenten waar wij regelmatig mee samenwerken zijn onder andere de VPRO, NTR, KRO-NCRV en de AVROTROS en buitenlandse omroepen zoals ZDF, ARTE, PBS en Channel 4.

Recente producties zijn o.a. de documentaire ‘Bellingcat – Truth in a Post-Truth World’ (bekroond met International Emmy Award), ‘Ganz: How I Lost My Beetle’, ‘More Human Than Human’, ‘WINNIE’(Sundance 2017), en ‘Last Hijack’. Andere producties van Submarine zijn bijvoorbeeld de met een Gouden Kalf bekroonde film ‘I Wanna Be Boss’, de documentaire ‘Ouwehoeren’, de animatieserie ‘Vos en Haas’ en de interactieve online documentaire ‘Last Hijack Interactive’ die vele internationale prijzen won (waaronder een Digital Emmy Award).

Lokatie
Amsterdam

Omschrijving
Op dit moment zijn er verschillende nieuwe projecten in ontwikkeling, productie en postproductie. Daarom zijn wij op zoek naar een productiestagiair(e) die voor een periode van minimaal 5 maanden het productieteam kan komen versterken.

Periode
Start stage: eind januari/ begin februari 2022 Duur: minimaal 5 maanden

Functie eisen / profiel
We zijn op zoek naar iemand die geïnteresseerd is in het productieproces, van subsidieaanvraag tot postproductie, communicatief sterk is, gedreven is om een project tot een succes te maken, zorgvuldig werkt, probleemoplossend kan denken, stressbestendig en flexibel is en eigen initiatieven neemt. Ook is een goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal belangrijk.

Opleiding: HBO of WO

Als stagiair zal je de functie vervullen van productieassistent bij de productie van onze documentaires en andere producties. Het is de uitgelezen kans om veel ervaring van subsidieaanvraag en preproductie tot en met postproductie op te doen bij zeer uiteenlopende projecten. Naast de productionele ondersteuning, zal je ook researchen tijdens de ontwikkelingsfase van projecten.

De werkzaamheden zijn gevarieerd en houden onder andere de volgende taken in:

· Ondersteuning bij subsidieaanvragen
· Assisteren bij voorbereidingen draaidagen
· Productionele ondersteuning
· Research werkzaamheden
· Ondersteuning bij postproductie
· Inschrijvingen bij filmfestivals
· Dagelijkse taken op kantoor

Wat bieden wij?
Een marktconforme stagevergoeding en een gezellig kantoor met verschillende projecten van documentaire tot scripted tot animatie!

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF