Bram ArtsBericht geplaatst door:
Bram Arts
login om te reageren op dit bericht
Op:
13-11-2021 / 170 x bekeken
Categorie:
Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding) , 18-30 , Man
Verloopt op:
16-11-2021


| Bericht is verlopen

Acteur (18-26) voor hoofdrol internationale korte film

De film wordt een experimentele korte film van 15 min.

De kijker neemt het perspectief in van de een jongeman die aan het begin staat van zijn bestaan als ‘volwassene’. Hij wordt geconfronteerd met de obstakels die deze nieuwe fase in zijn leven hem brengt: namelijk dat verwachtingen soms beter zijn dan hoe de werkelijkheid is. Langzaamaan verliest hij zich in een overweldigend gevoel van desillusie en hopeloosheid, totdat iets nieuws in zijn leven hem weer hoop geeft.

De film wordt gemaakt door de jonge Poolse regisseur Mikolaj Jaskot die meerdere music video's heeft gemaakt voor onder andere DaszRade Records en Universal Music Poland.

Lokatie
Amsterdam

Omschrijving
We zijn op zoek naar een jonge acteur tussen de 18 en 26 jaar. De acteur zal niet veel tekst hebben, maar moet zich goed in kunnen leven in de hoofdrol. Het is daarnaast noodzakelijk dat de acteur vloeiend Engels spreekt.

Periode
05-01-22 tot 12-01-22

Wat bieden wij?
De kans om ervaring op te doen in het spelen in een korte film. Verschillende Poolse influencers werken mee aan de promotie van de film, waardoor wij verwachten dat de film een groot publiek zal bereiken. Daarnaast wordt de film ingezonden naar verschillende filmfestivals.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op versfilmentv.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen.

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur door stuur bericht

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF