Bram ArtsBericht geplaatst door:
Bram Arts
login om te reageren op dit bericht
Op:
13-11-2021 / 205 x bekeken
Categorie:
Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding) , 18-30 , 30-50 , 50+ , Man , Vrouw
Verloopt op:
20-11-2021


| Bericht is verlopen

Dokter (28-65) gezocht voor internationale korte film

De film wordt een experimentele korte film van 15 min.

De kijker neemt het perspectief in van de een jongeman die aan het begin staat van zijn bestaan als ‘volwassene’. Hij wordt geconfronteerd met de obstakels die deze nieuwe fase in zijn leven hem brengt: namelijk dat verwachtingen soms beter zijn dan hoe de werkelijkheid is. Langzaamaan verliest hij zich in een overweldigend gevoel van desillusie en hopeloosheid, totdat iets nieuws in zijn leven hem weer hoop geeft.

De film wordt gemaakt door de jonge Poolse regisseur Mikolaj Stojanow-Jaskot die meerdere music video's heeft gemaakt voor onder andere DaszRade Records en Universal Music Poland.

Lokatie
Amsterdam

Omschrijving
We zijn op zoek naar een acteur/actrice voor één scene die een dokter kan spelen. De acteur moet tussen de 28 en 65 jaar oud zijn en goed Engels spreken.

Periode
Een dag in de periode van 05-01-22 tot 12-01-22. De dag wordt ergens in december definitief bepaalt, maar is flexibel.

Wat bieden wij?
De mogelijkheid om in een korte film te spelen die door veel mensen gezien zal worden. De film wordt gepromoot door verschillende Poolse influencers en zal naar een groot aantal festivals worden ingestuurd.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op versfilmentv.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen.

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur door stuur bericht

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF