Public CinemaBericht geplaatst door:
Public Cinema
login om te reageren op dit bericht
Op:
15-11-2021 / 124 x bekeken
Categorie:
Stagevergoeding (marktconform)
Verloopt op:
12-12-2021


Stage Camera en editing

Public Cinema is een groeiend creatief bureau met 10 jaar en 1.000 projecten aan ervaring. Met een team van 30 mensen werken we aan zeer uiteenlopende projecten zoals films, animatiefilms, campagnes en websites. We werken voornamelijk in opdracht van organisaties in de publieke sector zoals ministeries, universiteiten en zorginstellingen. We specialiseren ons in de vertaalslag tussen inhoud en vorm. Maatschappelijke betrokkenheid hebben we hoog in het vaandel staan.

Lokatie
Amsterdam

Omschrijving
We zoeken een stagiair(e) die camerawerk en editing doet voor o.a. reportages, commercials, videocolleges en documentaires. We werken aan veel afwisselende en uitdagende projecten en in overleg is veel mogelijk. Benieuwd naar voorbeelden van wat we maken? Bekijk deze playlist met een selectie van onze video’s: https://vimeo.com/showcase/7637266

Periode
De stageperiode is vanaf 1 februari voor een periode van 20 weken fulltime.

Functie eisen / profiel
- Je hebt een zelfstandige werkhouding, bent flexibel, sociaal en vindt het niet erg om af en toe door te werken als de deadline gehaald moet worden.
- Je beheerst de basis van camerawerk en het programma Adobe Premiere goed. Basiskennis van Adobe After Effects, Photoshop en Illustrator is een pré.

Wat bieden wij?
- Een fantastische stageplek in een superleuk team van 30 mensen.
- Een informele, ontspannen en plezierige werkomgeving, met afwisselende projecten, veel verantwoordelijkheid en goede begeleiding.
- Een stoere werkplek in een creatief pand in Amsterdam-West (en thuiswerken maken we ook mogelijk).
- Gezellige lunches en wekelijks een borrel.
- Een stagevergoeding van 300 euro per maand.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF