Teamfilm EventsBericht geplaatst door:
Teamfilm Events
login om te reageren op dit bericht
Op:
02-12-2021 / 422 x bekeken
Categorie:
Marktconforme betaling/vergoeding , 18-30 , 30-50 , Man , Vrouw , Zeer ervaren , Redelijk ervaren of opgeleid , Student / in opleiding , Onervaren / nieuw talent
Verloopt op:
31-12-2021


| Bericht is verlopen

Acteurs / presentatoren gezocht voor online teambuilding

Bij Teamfilm bieden we een aantal online teambuilding activiteiten zoals de Amazing Race, Online Treasure Hunt en Minute to Win it. Voor klanten in Nederland en Belgie maar ook in Thailand en Singapore via ons kantoor daar.

Om deze games te begeleiden zoeken we leuke en vooral enthousiaste presenters. Op onze website teamfilm.nl zie je uitgebreide beschrijvingen van de games.

Wat ga je doen? Je ontvangt de groep (tussen de 10 en 200 personen) via een Zoom of MS Teams call. Je legt het spel uit en dan gaan de mensen in teams van 8 in breakoutrooms. Daar starten we onze app op en begint het spel. Als we een grote groep hebben dan hebben we per 30 personen een begeleider extra.

Jij verzorgt ook de technische achterkant door het event in Zoom of MS Teams te openen en de deelnemers in breakout rooms te plaatsen.

Tijdens het spel ga je op eigen gelegenheid door de breakout rooms en je helpt en geeft tips zodat alle groepen gelijk optrekken. Dit op een zo'n leuk mogelijke manier.. Dit kan je op je eigen manier invullen.

Het spel duurt 1.5 uur en aan het einde is eer een winnend team. Dat is natuurlijk ook weer een leuk momentje.

Daarnaast zitten er in een aantal van onze games ook "live experiences" zoals de Haka Danser, De Yogi en nu voor de kerst editie de Gl├╝wein chef. Ook deze rol kun je spelen.

Lokatie
Online

Omschrijving
We zoeken enthousiaste acteurs en presentatoren die het leuk vinden een groep te begeleiden en ze echt en toffe 1,5 uur te geven.

Je spreek goed Nederlands en Engels.

Het is en pre als je al kennis en ervaring hebt met Zoom en MS Teams.

We horen van onze klanten terug dat de presentatie van het online event de belangrijkste succesfactor is. Daar willen we graag nog beter in worden natuurlijk.

Periode
Nu tot en met februari

Wat bieden wij?
Elke opdracht duurt max 2 uur en per opdracht betalen we 60 euro voor begeleider en 80 euro als je het event ook leidt.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op versfilmentv.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen.

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur door stuur bericht

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF