Silke HoekstraBericht geplaatst door:
Silke Hoekstra
login om te reageren op dit bericht
Op:
07-12-2021 / 291 x bekeken
Categorie:
Marktconforme betaling/vergoeding
Verloopt op:
12-12-2021


| Bericht is verlopen

GEZOCHT! Mannelijke acteur tussen de 40 en 60 jaar

Voor een schoolproject van de HKU maken wij een film over een extravagant kunstschool meisje dat wordt aangenomen op de HKU, maar noodgedwongen moet verhuizen naar een klein vissersdorpje genaamd Kru.

synopsis:

Linda wordt aangenomen bij haar droomschool, de HKU, maar moet door gebrek aan geld, ervaring en haar nog jonge leeftijd gedwongen mee te verhuizen met haar vader naar Kru. Linda is een city girl in hart en nieren, maar moet zich neerleggen bij het feit dat ze van een grote stad naar een klein dorp gaat verhuizen.

In Kru, een klein vissersdorpje, voelt Linda zich echter niet thuis. De plek is inspiratieloos en saai en ze voelt geen connectie met haar nieuwe omgeving. Haar vader is veel aan het werk, waardoor ze weinig contact heeft met andere mensen en zich alleen voelt. Radeloos en verveeld loopt ze dag na dag rond in het dorp op zoek naar inspiratie, die maar niet wil komen. Ze begint zich ook grauwer te kleden.

De dagen lijken allemaal hetzelfde, totdat ze Wanne tegenkomt. Wanne lijkt haar rots in de branding en haar eerste enige echte vriend in Kru. Wanne en Linda kletsen de oren van elkaars hoofd en spenderen veel tijd samen.

Als Wanne ontdekt dat Linda goed kan tekenen, vraagt zij Linda waarom ze in een dorp als Kru woont en niet iets met haar talent gaat doen. Linda legt haar situatie uit en zegt dat ze terughoudend is en bang om er alleen voor te staan in Utrecht. Het vereist Wanne echter niet veel overtuigingskracht om Linda over te halen om toch haar dromen achterna te jagen.

Lokatie
Muiden

Omschrijving
Wij zoeken een man tussen de 40-60 jaar die de vader van Linda speelt. Je speelt een oudere, alleen staande en ietwat gemene vader die geen begrip heeft voor de situatie van zijn kind Linda.

Periode
15 en 17 December

Functie eisen / profiel
Je moet auto kunnen rijden in een automaat. De auto hebben wij zelf.

Wat bieden wij?
We zijn studenten en hebben helaas geen budget. Wel vergoeden uiteraard wel de vervoerskosten verzorgen eten.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF