Marit VreeswijkBericht geplaatst door:
Marit Vreeswijk
login om te reageren op dit bericht
Op:
20-12-2021 / 215 x bekeken
Categorie:
Marktconforme betaling/vergoeding
Verloopt op:
31-12-2021


| Bericht is verlopen

Producent gezocht

Wij, Gabriela Forfota en Marit Vreeswijk, onderzoeken in de korte documentaire Boom7 de beïnvloeding en relatie van mens en natuur in extreme omstandigheden, namelijk in de stad en in de ruimte.
Met ons filmidee wonnen we afgelopen juni het ontwikkelbudget vanuit de ESA New Worlds Film competition. De afgelopen maanden hebben we ons gericht op het schrijven van het script en hebben we filmopnames gemaakt van de uitvaart van een boom. We zijn nu in de afrondingsfase van het schrijfproces. In februari zullen wij als één van de vier winnaars ons script pitchen en maken we kans op een productiebudget.

Lokatie
Amsterdam

Omschrijving
We zoeken een producent die samen met ons dit project tot uitvoering wil brengen. We staan open voor startende producenten, maar vereiste is wel dat je een portfolio kan laten zien (op een website) en een geregistreerd bedrijf (of eenmanszaak) hebt. Voor ons is het belangrijk dat we een goede samenwerking hebben en dat de producent ons ook inhoudelijk kritisch mee kan kijken. Meer informatie over de film sturen we graag toe na contact.

Periode
december 2021 - juni 2022

Functie eisen / profiel
Inhoudelijke samenwerking
Productionele samenwerking
Zakelijke samenwerking

Wat bieden wij?
We hebben vanuit het onderzoeksbudget nog financiële ruimte om de producent een financiële vergoeding te geven voor bijdrage aan afronding van het script en bijdrage aan de online pitch op 3 februari. Als we de pitch winnen wordt de producent marktconform betaald. Winnen we de pitch niet dan willen we samen met producent zoeken naar andere financieringsmogelijkheden.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF