Jikkie SchellingBericht geplaatst door:
Jikkie Schelling
login om te reageren op dit bericht
Op:
24-01-2022 / 435 x bekeken
Categorie:
Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding)


| Bericht heeft geen verloopdatum, maar is waarschijnlijk wel verlopen

Producenten gezocht afstudeerfilm HKU

Afstudeerfilm HKU 2022 onder regie van Jikkie Schelling.

Logline: Wanneer Lino, een danseres met een angststoornis die nauwelijks meer verder komt dan haar voordeur zich op een warme zomerdag toch noodgedwongen naar buiten moet wagen is dit het begin van een onverwachts kleurrijke en tragikomische zoektocht naar menselijk begrip.

Korte Synopsis:
Een bloemiste op de markt roept: 'Wie kan ik helpen?'
Een jonge vrouw in paniek antwoord: 'Mij.'

In het magazijn van de bloemenwinkel komen de bloemiste en de jonge vrouw echter niet alleen oog in oog te staan met elkaar, maar ook met het feit dat ze niet weten hoe ze met elkaar kunnen praten. Funny Feeling wordt een bitterzoete film over onkunde en onbegrip rondom mentale gezondheid.

Lokatie
Utrecht (remote)

Omschrijving
Om deze film te realiseren zijn wij nog op zoek naar producenten die ons hierbij kunnen helpen. We zoeken naar zowel uitvoerend producenten als productieleiders en alles wat daartussen zit.
Maar vooral zoeken wij mensen die hart hebben voor het onderwerp en zin hebben om mee te werken aan deze tragikomische film met een surrealistisch randje. De draaiweek is van 2 tot 8 mei, maar tot die tijd zal er nog veel geregeld moeten worden.

Periode
Per direct tm eind Mei 2022

Functie eisen / profiel
We zoeken naar mensen met een of meerdere van onderstaande skills

[] regeltalent (locaties en acteurs regelen en contact onderhouden)
[] financieel wonder (begroting maken en in de gaten houden)
[] inhoudelijk betrokken creatieve producent (meedenken over produceerbaar script)
[] distributie (film naar festivals en omroepen krijgen)

Wat bieden wij?
We hebben nu al een redelijk grote crew verzameld met enthousiaste mensen van de HKU en Nederlandse Filmacademie en acteurs van de ATKA. Studenten dus, die allemaal erg betrokken zijn bij het maakproces. We bieden voornamelijk dus ook een grote leerervaring, veel connecties in de (afstuderende) filmwereld. Daarnaast willen we de film op festivals krijgen en omroepen krijgen. Ervaring leert dat het festival circuit als afstudeerfilm een goede plek is om je carrière te beginnen, omdat je in korte tijd veel mensen leert kennen en je talent kan showcasen.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF