Public CinemaBericht geplaatst door:
Public Cinema
login om te reageren op dit bericht
Op:
19-05-2022 / 210 x bekeken
Categorie:
Stagevergoeding (marktconform)


| Bericht heeft geen verloopdatum, maar is waarschijnlijk wel verlopen

Stage Video Editing - zomer 2022

Wie we zijn
Public Cinema is een creatief ontwerpbureau met 10 jaar en 2.000 projecten aan ervaring. Met een team van 30 mensen werken we aan zeer uiteenlopende projecten zoals films, animatiefilms, infographics, websites, campagnes en e-learning. We werken voornamelijk in opdracht van organisaties in de publieke sector zoals ministeries, universiteiten en zorginstellingen. We specialiseren ons in de vertaalslag tussen inhoud en vorm. Maatschappelijke betrokkenheid hebben we hoog in het vaandel staan.

Wat is ‘We Spark the World’?
Samen met drie andere organisaties zijn we in maart dit jaar dankbaarheidsbeweging ‘We Spark the World’ gestart, om jongeren na de coronacrisis (vaker) stil te laten staan bij dankbaarheid. Want wie dat doet en dankbaarheid deelt, wordt mentaal sterker. Dat is wetenschappelijk bewezen.

We ontwikkelende een ‘Dankbaarheid Toolkit’ voor docenten en jeugdprofessionals, lieten Meester Hidde een dankbaarheidsrap maken en namen een videoclip daarvoor op, én we maakten met leerlingen van ROC TOP een dankbaarheidsmuur. Next step? Deze zomer staan we op zeven festivals van ID&T met een ‘Gratitude Booth’ waar jongeren video’s kunnen opnemen waarin zij uitspreken voor wie of wat zij dankbaar zijn. Van die video’s willen we compilaties maken voor op onze website en social media. En daar kan jij bij helpen! Check http://www.wesparktheworld.nln/www.wesparktheworld.nl en @wesparktheworld op social media.

Lokatie
Amsterdam

Omschrijving
We zoeken een tijdelijke stagiair(e) die het leuk vindt om tijdens de zomermaanden enkele dagen per week video’s te editen voor onze dankbaarheidsbeweging ‘We Spark the World’. Daarnaast denk je mee over andere video content voor de website en social media.

Periode
De stageperiode is van 1 juni tot half sept (einddatum in overleg te bepalen) en het gaat om minimaal 2 tot maximaal 4 dagen per week, dit hangt af van de hoeveelheid video’s die gemonteerd moeten worden.

Functie eisen / profiel
Profiel
Je beheerst de basis van het programma Adobe Premiere Pro goed en hebt al wat ervaring met het monteren van video’s. Basiskennis van Adobe After Effects, Photoshop en Illustrator is een pré.
Je hebt een zelfstandige werkhouding, bent sociaal, flexibel en komt afspraken na.
Je bent dagelijks actief op Instagram en/of TikTok en kan meedenken over andere content die we kunnen maken.

Wat bieden wij?
Wat we bieden
Gratis toegang tot 7 festivals van ID&T: Open Air, Defqon 1, Summerpark, Vunzige Deuntjes, Welcome to The Future, Awakenings Festival en Mysteryland
Let op: Je zal hier voornamelijk bij onze ‘Gratitude Booth’ aanwezig zijn.
Een fantastische stageplek in een superleuk team van 30 mensen.
Een stoere werkplek in een creatief pand in Amsterdam-West waar andere editors je meer kunnen leren over het vak. Thuiswerken behoort ook tot de mogelijkheden, als je genoeg ruimte hebt voor al het te monteren materiaal en goed bereikbaar bent.
Gezellige lunches en wekelijks een borrel.
Een stagevergoeding van 300 euro per maand (naar rato).

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF