Public CinemaBericht geplaatst door:
Public Cinema
login om te reageren op dit bericht
Op:
19-05-2022 / 200 x bekeken
Categorie:
Marktconforme betaling/vergoeding
Verloopt op:
27-05-2022


| Bericht is verlopen

Projectmanager / Accountmanager team Video

Lokatie
Amsterdam

Public Cinema is een bureau voor creatie, communicatie en consultancy. Onze missie? Maximale maatschappelijke impact creëren. We werken voor organisaties in de publieke sector en voor bedrijven met een sterke maatschappelijke betrokkenheid. Aan hen bieden we al 10 jaar full-service oplossingen met ons team van ruim 30 collega’s. Onze kernwaarden: we zijn op een maatschappelijke missie, we zijn eerlijk, we zijn verbindend en wat we maken is raak én raakt.

Binnen Public Cinema hebben we verschillende teams die nauw samenwerken. Eén daarvan is team video. We produceren onder meer films, animatiefilms en infographics. Ook maken we live visuele verslagen. Altijd vanuit uitgebreide kennis van maatschappelijke vraagstukken, een analytische èn creatieve achtergrond.

Je komt terecht in een leuk en ervaren team, dat goed op elkaar ingespeeld is. Het vaste team bestaat uit een teamleider, 2 creative producers, 1 producent, 1 cameraman, 2 editors en 2 stagiaires. Daarnaast werken we samen met freelance cameramensen, creative producers en presentatoren.

Wie zoeken we?
Je behoudt graag het overzicht
Je leidt projecten in goede banen
Je communiceert duidelijk en bent organisatorisch sterk
Je vindt klantcontact leuk, ook als een project even iets minder vlot loopt.
Je hebt affiniteit met video
Je vindt maatschappelijke onderwerpen interessant.

Periode
Het gaat om een functie voor 32 tot 40 uur per week. We bieden een contract op freelance of in loondienst aan voor 7 maanden, dat bij wederzijdse tevredenheid en in overleg wordt verlengd.

Functie eisen / profiel
Projectmanagement; je bent het eerste aanspreekpunt voor opdrachtgevers in projecten. Je stuurt collega’s intern aan. Je bewaakt budget en planning met behulp van onze project management software.

Accountmanagement; je bent het eerste aanspreekpunt voor de offerteaanvragen van een aantal maatschappelijke of publieke organisaties. Je schrijft offertes, met daarin een voorstel, werkwijze en begroting. Om ideeën voor offertes op te halen organiseer je creatieve sessies met collega’s. Het is een pré als je proactief zoekt naar kansen voor nieuwe opdrachten, zowel bij bestaande als nieuwe klanten.

Wat bieden wij?
Een leuk en informeel team bij een bedrijf met 35 mensen en een goede sfeer.
Afwisselende projecten, veel verantwoordelijkheid en mogelijkheden om te groeien.
Een rol in de verdere ontwikkeling van een bedrijf waarin je het verschil kunt maken.
Een fijne werkruimte in een creatief en inspirerend pand in Amsterdam-West (gedeeltelijk thuiswerken is mogelijk en ondersteunen we).
Een marktconform salaris en goede secundaire goede arbeidsvoorwaarden zoals pensioenvoorziening, opleidingsbudget en een Interne Academy.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF