Michelle LindersBericht geplaatst door:
Michelle Linders
login om te reageren op dit bericht
Op:
15-06-2022 / 624 x bekeken
Categorie:
Lowbudget betaald (naast onkosten ook betaling) , 18-30 , 30-50 , 50+ , Man , Vrouw
Verloopt op:
25-06-2022


| Bericht is verlopen

Acteurs/Actrices gezocht Pilot

Wat als je na 18 jaar erachter komt dat je een zus hebt? En dan niet zomaar een zus, maar een tweeling zus? Dit gebeurde bij Jazz en June, beiden alleen opgegroeid, de een met alleen haar moeder en de ander met alleen haar vader, compleet onbewust van elkaars bestaan tot dat ze elkaar na 18 jaar opeens terug vinden...

Voor deze geweldige serie "Jazzy June" zijn wij opzoek naar acteurs en actrices die de characters tot leven zullen brengen. We gaan in eerste instantie een pilot opnemen van ca. 6 minuten en als deze goed in de smaak valt, zullen we een seizoen gaan maken bestaande uit ca. 8 afleveringen.

Lokatie
Rotterdam

Omschrijving
We zijn op zoek naar heel wat acteertalent die het tof vinden om mee te werken aan een scripted show! Herken jij je in het onderstaande, dan horen we graag van je:


Jazz (vrouw, 18, hoofdrol) Note: moet kunnen (nep)huilen
Jazz is een opstandige tiener en durft veel te zeggen. Dit heeft ze van haar moeder die weinig aandacht voor haar heeft. Ze woont in een slechte omgeving met weinig geld en in de buurt van alcohol en drugs. Ze probeert wel op het rechte pad te blijven, maar dit is behoorlijk lastig voor haar. Jazz voelt zich heel alleen en heeft weinig goede relaties met mensen. Haar hobby’s zijn skaten, muziek luisteren en buiten hangen.

June (vrouw, 18, hoofdrol) Note: moet kunnen (nep)huilen
June is een voorbeeldige tiener die een rustig leven lijdt met haar vader. Ze kan veel van hem leren en heeft een hechte band met hem. Ze heeft veel ambitie en een rooskleurige toekomst voor zich. Ze heeft een goede band met haar familie en vrienden. Ze merkt dat, omdat ze zo binnen de lijntjes leeft, toch wel wat wilt experimenteren in het leven. June houdt verder van creatief bezig zijn en lezen.

Moeder Jazz (vrouw, 40, bijrol)
De moeder van Jazz heeft eigenlijk weinig aandacht voor haar dochter. Ze is veel liever bezig met haar eigen leven. De hele dag is ze voor de televisie te vinden met een biertje in haar hand. In het weekend houdt ze ervan om te experimenteren met drugs en mannen. Ze is een kettingroker en heeft geen goede naam in de buurt en de familie.

Vader June (man, 40, bijrol)
De vader van June is een hele lieve man die altijd klaar staat voor zijn dochter. Hij is altijd bereidt om haar te helpen en leuke dingen te doen. Hij doet veel voor de buurt en vrienden. Hij heeft een goede baan en alles op een rijtje. In zijn vrije tijd gaat hij graag om met familie of vrienden.

Uncle Joe (man, 40, bijrol)
De oom van Jazz en June en de broer van de vader. Hij lijkt heel erg op de vader van June en staat net als hem altijd voor iedereen klaar. Na ongelukkige omstandigheden is hij dan ook blij om June in huis te nemen. Dat zou zijn broer andersom ook hebben gedaan. Hij is getrouwd en woont in een ruim huis.

Gezien we de pilot in het Engels willen opnemen is een Brits of Amerikaans Engels accent zeer gewenst!

Periode
De audities zullen volgende week plaatsvinden in Rotterdam. Exacte data in overleg.

We zullen een aantal dagen filmen tussen 25 en 30 juli 2022. Exacte data zullen nog worden bepaald.

Wat bieden wij?
Gezien, in ieder geval de pilot, lowbudget is kunnen wij op dit moment voor de pilot een reiskostenvergoeding bieden en eventueel een kleine vergoeding in overleg.
Als de pilot wordt opgepakt en we een compleet seizoen gaan maken zullen er meer marktconforme vergoedingen beschikbaar zijn.

Wij bieden sowieso wel een geweldig leuke tijd op set, een mogelijkheid om te netwerken en een super leuk project aan je portfolio toe te voegen, en daarnaast wordt catering sowieso voorzien.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op versfilmentv.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen.

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur door stuur bericht

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF