Nynke BonnemaBericht geplaatst door:
Nynke Bonnema
login om te reageren op dit bericht
Op:
29-06-2022 / 267 x bekeken
Categorie:
Onbetaald , 18-30 , 30-50 , 50+ , Man
Verloopt op:
14-07-2022


| Bericht is verlopen

Edelfigurant gezocht

Wil jij je bijdrage leveren aan een korte creatieve film? Op set staan met een jonge crew voor een bijzonder project? Voor een dansfilm zoeken we voor 1 scene nog een Edelfigurant die een huisarts wil spelen.

Hormonaal is een korte film over de ervaringen die vrouwen hebben met hormonale anticonceptie. De film wordt geproduceerd door het Rotterdamse productiehuis Korrel Film.

Lokatie
Rotterdam (Kralingen)

Omschrijving
Een man tussen de 25 - 60 jaar die het leuk vindt om in 1 scene een huisarts te spelen. De scene is zonder tekst, maar met een kleine lipsync.

Periode
Het gaat om een halve dag op donderdag 14 juli in Rotterdam (Kralingen)

Wat bieden wij?
Je ziet hoe een filmset er van dichtbij uitziet. Daarbij lever je een bijdrage aan een film over een onderwerp waar iedereen met een baarmoeder op een gegeven moment over moet nadenken: het nemen van hormonale anticonceptie. Je steunt informatie over dit onderwerp wat voor vrouwen en zeker ook mannen belangrijk is.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op versfilmentv.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen.

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur door stuur bericht

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF