Marielle KoemanBericht geplaatst door:
Marielle Koeman
login om te reageren op dit bericht
Op:
29-06-2022 / 244 x bekeken
Categorie:
Stagevergoeding (marktconform)
Verloopt op:
15-07-2022


| Bericht is verlopen

STAGIAIR PRODUCTIEASSISTENT EN CAMERA VOOR 'RUNDFUNK 3

NL Film is op zoek naar een enthousiaste productieassistent voor 'Rundfunk 3' (tv-serie). Sinds 2001 produceert NL Film indrukwekkend drama voor zowel publieke als commerciële zenders, streamers én filmdistributeurs. Mooie voorbeelden daarvan zijn onze award-winning titels De regels van Floor (Emmy Kids Award) en Bankier van het Verzet (5 Gouden Kalveren). Je kunt ons ook kennen van o.a. Penoza, Zwarte Tulp, Mannenharten, Spangas en Costa!!.

Lokatie
Rondom Amsterdam

Omschrijving
De Stagiaire die wij zoeken volgt een MBO/HBO/WO opleiding, wil graag ervaring op een filmset opdoen, weet van aanpakken, heeft geen 9 tot 5 mentaliteit, is enthousiast, leergierig en toont initiatief. Daarnaast ben je in het bezit van een Rijbewijs B.

Periode
Wij zoeken een assistent die vanaf 25 juli t/m eind september/begin oktober beschikbaar is. De draaiperiode zal zijn in de maanden augustus en september. We zullen vooral in en rond Amsterdam aan het werk zijn. Een verblijfplaats in/rond Amsterdam is daarom een pre. :)

Functie eisen / profiel
Als productieassistent bij ‘Rundfunk’ assisteer je de verschillende departementen op set, maar ook het productieteam op kantoor. Je zorgt dat alles aanwezig is op de set, zodat de dag soepel kan verlopen. Voorbeelden van werkzaamheden zijn:
Het ophalen en vervoeren van acteurs van en naar set
Productionele ritjes gedurende de draaidag
Helpen bij het begeleiden van de figuranten
Ondersteunen bij verplaatsingen van de ene draailocatie naar de andere draailocatie (apparatuur, props etc.)
Verantwoordelijk voor eventuele voertuigen tijdens het draaien
Voorbijgangers ervan weerhouden per ongeluk in het shot te lopen
Zorgen dat de setkar continu gevuld is
Administratieve ondersteuning op kantoor

De Camera stagiaire zal het camera departement assisteren.
We zijn op zoek naar een enthousiaste, leergierige student die meer wil leren over camera. Ons camerateam bestaat uit onze cameraman en zijn assistent, deze ga je bijstaan bij de hele productie. Een hele goede start voor iemand die geïnteresseerd is in zowel camera als licht. Een perfecte start van je carriere in film/tv.

Wat bieden wij?
De stagevergoeding is 400 euro bruto bij een fulltime stage. Naast deze vergoeding bieden wij een uitdagende en leerzame stageplek op een gezellige set.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF