Sander WildemanBericht geplaatst door:
Sander Wildeman
login om te reageren op dit bericht
Op:
30-06-2022 / 767 x bekeken
Categorie:
Marktconforme betaling/vergoeding , 30-50 , 50+ , Man , Vrouw
Verloopt op:
10-07-2022


| Bericht is verlopen

Drie vrouwelijke en één mannelijk model gezocht

Voor een financieel dienstverlener produceren we eind juli een nieuwe serie foto's, die in hun brochures, social kanalen en op de website gebruikt zullen worden.

Lokatie
Amsterdam

Omschrijving
We zoeken drie vrouwen en een man. Voor de vrouwelijke rollen zoeken we een dertiger, een veertiger en een vijftiger, en voor de man alleen een veertiger. Eén van de vrouwen heeft de rol van financieel adviseur in een zakelijke outfit, alle andere rollen zijn mensen die in een thuis- of werkomgeving zijn. We zijn niet op zoek naar bepaalde types, alle aanmeldingen zijn welkom.

Periode
De shoot vind eind juli plaats op meerdere locaties in de provincies Noord-Holland en Utrecht.

Wat bieden wij?
Vooraf hebben we contact over de campagne en opnamen. Je komt in eigen kleding en neemt drie verschillende setjes mee zodat we samen kunnen kiezen hoe je het beste overkomt. Er is een marktconforme financiële vergoeding beschikbaar, deze is afhankelijk van jouw ervaring en portfolio. Het resultaat kun je (in overleg) gebruiken voor je portfolio.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op versfilmentv.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen.

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur door stuur bericht

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF