Christiaan KanisBericht geplaatst door:
Christiaan Kanis
login om te reageren op dit bericht
Op:
05-08-2022 / 581 x bekeken
Categorie:
Marktconforme betaling/vergoeding , 10-18 , 18-30 , 30-50 , 50+ , Man , Vrouw
Verloopt op:
10-08-2022


| Bericht is verlopen

Leuke mensen voor promofilm Wijk aan Zee

In een korte online promofilm (circa 45 tot 60 sec) zetten we het pittoreske Wijk aan Zee in het zonnetje. We beleven het prachtige strand, de duinen met Schotse hooglanders en de gezellige markt in het dorp. De promofilm zal in het voorjaar van 2023 op social media en de kanalen van Wijk aan Zee ingezet worden (geen tv-commercial).

Productie is in handen van www.matzwart.nl

Lokatie
Wijk aan Zee

Omschrijving
Wij zoeken verschillende combinaties van mensen die het leuk vinden in een kleine scene te figureren. Het gaat om een paar shots.

• Een jong gezin met 1 tot 3 kinderen (liefst kids tussen de 6 en 12) die over het strand wandelen, zandkastelen bouwen, een drankje bij een strandtent doen. Geen acteerervaring nodig!
Vergoeding: € 300 (incl reiskosten). Totaal circa 1,5 tot 2 uur nodig.

• Leuk echtpaar wat op de fiets door de duinen reist. Geen acteerervaring nodig.
Circa tussen de 50 en 70 jaar. Een écht stel heeft onze voorkeur. Vergoeding: € 150 (incl reiskosten). Totaal circa 1 uur nodig. Fietsen regelen wij.

• Jong stel wat verliefd is. Gaan romantisch dineren. Romantische standwandeling bij ondergaande zon. Misschien Liefst met acteerervaring! Vergoeding per persoon: € 300 (incl reiskosten). Totaal circa 3 uur nodig.

Periode
Wij filmen op vrijdag 12 augustus 2022 in en rondom Wijk aan Zee. Het jonge gezin ongeveer begin middag. Het fietsende echtpaar halverwege / einde middag. Het verliefde stel begin avond / avond.

Wat bieden wij?
De tarieven per persoon / combinatie staan achter de functie-omschrijvingen. De bedragen varieren in de ervaring die men nodig heeft.

Stuur je reactie met wat foto's naar [email protected] vóór 10 augustus dinsdag. Wij laten op dinsdag 10 augustus weten wie we kiezen.

Alvast bedankt!

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op versfilmentv.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen.

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur door stuur bericht

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF