Bericht geplaatst door:
Nikki
login om te reageren op dit bericht
Op:
18-10-2022 / 286 x bekeken
Categorie:
Stagevergoeding (marktconform)
Verloopt op:
21-11-2022


| Bericht is verlopen

LIcht/Camera stage (NewBe)

NewBe is een Amsterdamse producent gespecialiseerd in het maken van films, series, docu’s en formats. Met vernieuwende content en internationale ambities richten we ons op de digitale SVOD markt. NewBe is de enige Nederlandse partij met originals op alle grote platformen, zoals Videoland (Gewoon Boef, Like Monica, Ali Bouali, Altijd al Loiza, Ronnie: Altijd Samen), Netflix (TOON, Misfit), Amazon (De grote Slijmfilm), Pathé Thuis (Op gepaste afstand) en in de Nederlandse bioscopen (Meskina). NewBe is een werkgever die gelijke kansen biedt en zet zich in voor het ondersteunen van diversiteit en inclusiviteit over ras, huidskleur, religie, nationale afkomst, geslacht, seksuele geaardheid, genderidentiteit, of - expressie, leeftijd, mentale of fysieke handicap en genetische informatie, burgerlijke staat, staatsburgerschap of elke andere door de wet beschermde categorie. Door dit te doen, kunnen we bijdragen aan een positieve culturele verandering in ons bedrijf en door de creatieve projecten die we met de wereld delen.

Lokatie
Omgeving Amsterdam

Omschrijving
Voor de nieuwe Slijmfilm zijn wij op zoek naar Licht- en Camera Stagiaires. Voor beide departementen geldt dat wij mensen zoeken die gemotiveerd en leergierig zijn. Iemand die niet bang is om zijn of haar handen uit de mouwen te steken en echt een bijdrage kan leveren aan het team.

Periode
Onze draaiperiode loopt van 7 december 2022 tot 7 januari 2023.

Functie eisen / profiel
- Je bent stressbestendig en technisch aangelegd;
- Je kunt goed werken in teamverband, maar ook zelfstandig taken uitvoeren;
- Je hebt een flexibele werkhoudering;
- Je bent woonachtig of hebt een slaapplek in (omgeving) Amsterdam;

Wat bieden wij?
Een fulltime stage, met veel leermogelijkheden en een goed kijkje hoe het er aan toe gaat op de set van een Nederlandse filmproducties.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF