Bing Film & TVBericht geplaatst door:
Bing Film & TV
login om te reageren op dit bericht
Op:
24-11-2022 / 167 x bekeken
Categorie:
Stagevergoeding (marktconform)
Verloopt op:
01-02-2023


| Bericht is verlopen

Productie stagiair(e) gezocht voor tv-serie

Productiehuis BING Film & TV, bekend van De Luizenmoeder, maakt tv-series met wortels in de Nederlandse cultuur, primair voor een Nederlands publiek waarbij een hoge entertainmentwaarde voorop staat. Een creatieve broedplaats waar iedereen wordt uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen. In ons pand zijn ook de productiebedrijven Johan Nijenhuis & Co en JOCO Media gevestigd, waar wij veel en nauw mee samenwerken.

Lokatie
Amsterdam

Omschrijving
Ben jij op zoek naar een uitdagende en leerzame stage in een informele werkomgeving? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij BING Film & TV zal je als productie stagiair(e) gaan werken in een klein team waarbij je alle processen in het bedrijf van dichtbij zal meemaken. Je zult het productieteam ondersteunen bij diverse werkzaamheden op kantoor en op de set.

Periode
De stage is voor een duur van 3 tot 6 maanden vanaf juli 2023. (Startdatum en duur in overleg)

Functie eisen / profiel
Voor deze functie zoeken wij een enthousiaste stagiair(e), die een passie en bevlogenheid heeft voor film en televisie, produceren en die van aanpakken weet. Je bent een volwaardig onderdeel van het productieteam. Doe je een media gerelateerde opleiding, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Taken:
- ondersteunen van het productieteam op kantoor tijdens de preproductie en op set tijdens de draaidagen

Functie eisen:
- media of cultureel gerichte opleiding, bij voorkeur op HBO of WO niveau
- flexibel en probleemoplossend vermogen
- zelfstandige werkhouding
- rijbewijs B
- woonachtig in Amsterdam (of omgeving)

Wat bieden wij?
Een unieke inkijk in de totstandkoming van een televisieserie. Een afwisselende en veelzijdige stage in een informele omgeving, waarin je de ruimte krijgt jouw talent te ontplooien. Een stagevergoeding en heerlijke koffie en de beste tosti’s!

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF