Submarine Productions B.V.Bericht geplaatst door:
Submarine Productions B.V.
login om te reageren op dit bericht
Op:
29-11-2022 / 201 x bekeken
Categorie:
Stagevergoeding (marktconform)
Verloopt op:
11-12-2022


| Bericht is verlopen

Productiestage Submarine Docs

Bij Submarine bedenken en produceren we ambitieuze internationale animatie-, documentaire- en live-action-films en -series, en interactieve producties. Voor streamers als Amazon Prime en Netflix, maar ook voor Nederlandse en buitenlandse omroepen als KRONCRV, AVROTROS, ZDF, ARTE en Channel 4. Submarine is een van de grootste filmproducenten van Nederland en is gevestigd in hartje Amsterdam, Los Angeles en London. Onze getalenteerde en gerenommeerde filmmakers verkennen de grenzen van het bewegende beeld. Onze producties gaan vaak in première op grote internationale filmfestivals en winnen belangrijke prijzen, waaronder International Emmy Awards,
de Prix Europa, NHK Japan Prize, Peabody Award en SXSW Interactive Award. Een overzicht van al onze producties (in ontwikkeling/productie en afgerond) vind je op onze website. Om onze ambitieuze doelstellingen te kunnen realiseren zijn we momenteel per direct op zoek naar twee proactieve stagiairs!

Op dit moment zijn er verschillende nieuwe projecten in ontwikkeling en in productie. Daarom zijn wij op zoek naar een research stagiair(e) en een productie stagiair(e) die voor een periode van minimaal 5 maanden het team kunnen komen versterken.

Lokatie
Amsterdam

Omschrijving
We zijn op zoek naar iemand die breed geïnteresseerd, communicatief sterk en gedreven is, affiniteit heeft met documentaires en houdt van aanpakken. Iemand die creatief én oplossingsgericht kan denken, die stressbestendig, flexibel en proactief is en graag initiatief neemt. Kennis van journalistiek en/of mediastudies is een pre. Ook is een goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal belangrijk.

Opleiding: HBO of WO

Periode
5 maanden

Functie eisen / profiel
Als productie stagiair(e) neem je de rol aan van productieassistent bij de documentaires waar we aan werken. Het is de uitgelezen kans om veel ervaring op te doen bij uiteenlopende projecten, van subsidieaanvragen en festivalaanmeldingen tot de voorbereiding van draaidagen en postproductie. Naast de productionele ondersteuning, zal je ook helpen met research tijdens de ontwikkelingsfase van projecten.

Het is een hands-on stage waar je alles leert over het maken van een documentaire, met ruimte voorje eigen initiatieven. Je wordt echt onderdeel van ons productieteam! Met de hulp van je stagebegeleider stel je je eigen leerdoelen op voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Zo haal jij alles uit je ervaring bij Submarine.

De werkzaamheden voor de stage zijn gevarieerd en houden onder andere de volgende taken in:
• Ondersteuning bij subsidieaanvragen.
• Assisteren bij voorbereidingen draaidagen.
• Ondersteuning bij de ontwikkeling van nieuwe documentaire plannen.
• Productionele ondersteuning.
• Research werkzaamheden.
• Het voorbereiden van opnames en het ordenen en uitwerken van opnames ten behoeve van de montage.
• Inschrijvingen bij filmfestivals.
• Dagelijkse taken op kantoor.

Wat bieden wij?
Een marktconforme stagevergoeding en een dynamische, inspirerende werkomgeving met gezellige collega’s in het leuke kantoor bij LAB111. Submarine heeft veel verschillende projecten van documentaire tot scripted en animatie. Je komt met allerlei facetten van producties in aanraking. Er is veel ruimte om te leren en we appreciëren eigen initiatief enorm.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF