Lieve BresserBericht geplaatst door:
Lieve Bresser
login om te reageren op dit bericht
Op:
08-12-2022 / 68 x bekeken
Categorie:
Personen / crew , 18-30 , Vrouw , Redelijk ervaren of opgeleid , Marktconforme betaling/vergoeding , Lowbudget betaald (naast onkosten ook betaling)


Net afgestudeerde filmmaker zoekt een bijbaan!

Hoi! Mijn naam is Lieve Bresser (1999) en afgelopen augustus ben ik afgestudeerd als regisseur van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Momenteel volg ik een pre-master aan de UvA om volgend collegejaar de master Film Studies te kunnen beginnen.

Film is mijn absolute passie en ik ben op zoek naar een manier om nog meer praktijkervaring op te doen. Momenteel heb ik een bijbaan in de horeca, maar ik zou veel liever mijn portfolio opbouwen of in ieder geval werkzaam zijn in de filmindustrie. Ik ben vooral geïnteresseerd in documentaire regie en research, maar zeker ook in productie, montage en/of schrijven. Vanwege mijn brede opleiding op de HKU ben ik erg breed inzetbaar. Daarnaast ben ik leergierig, betrouwbaar en niet bang voor een uitdaging.

Via deze weg hoop ik in contact te kunnen komen met mensen/productiehuizen/omroepen die iemand zoals mij zoeken. Zoals ik al zei ben ik breed inzetbaar en sta ik erg open voor allerlei werkzaamheden in de filmindustrie.

Als je een indruk van mijn werk wilt krijgen, dan is via dit linkje mijn afstudeerfilm te zien: https://vimeo.com/720632100/34ea9b8b8c

Neem gerust contact met me op, ik hoop erg van je te horen!

Hartelijke groet,
Lieve Bresser
VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF