De Haaien



Bericht geplaatst door:
De Haaien
login om te reageren op dit bericht
Op:
09-02-2023 / 327 x bekeken
Categorie:
Marktconforme betaling/vergoeding
Verloopt op:
01-06-2023


| Bericht is verlopen

De Haaien zoekt Uitvoerend Producent (32-40 u p/w)

Lokatie
Amsterdam

De missie van De Haaien is van begin af aan helder: documentaire films en series maken die impact hebben. Als mensen ons vragen wat we doen, dan zeggen we dat we dingen willen maken waarvan we vinden dat ze relevant zijn en dat er een zekere noodzaak is om ze te maken. We hopen dat je wel eens iets van ons gezien hebt: bijvoorbeeld ‘Langs de Oevers van de Yangtze’, ‘Change Your Mind’, ‘Alleen Samen’, ‘Dwarsdenkers’ ‘Ondersteboven van Afrika’, ‘De Amazone’, ‘KUYT’, ‘Voor de Rechter’, ‘Urker Vissers’ ‘Bloed, Zweet en Snaren’, ‘Voor de Vorm’ en nog veel meer. Als je ze allemaal wilt zien kun je kijken op http://www.dehaaien.com.
Wie zoeken we?

Produceren is creëren en organiseren. We zoeken een Uitvoerend Producent die dat snapt, die hart heeft voor de inhoud en een goed hoofd om dat allemaal te organiseren. Je liefde voor het vak en de mensen met wie we werken staan voorop, maar waar het moet kun je zakelijk zijn en je mannetje staan als er onderhandeld moet worden. Je bent mega empathisch, houdt van werken met mensen en teams en je bent ook nog eens nauwkeurig.

We zoeken iemand met aanzienlijke werkervaring in het documentaire en/of televisie werkveld. Ook is het belangrijk dat je een groot en relevant makers netwerkt hebt. Dat zal betekenen dat je nu al ergens Uitvoerend Producent bent of dat je productieleider bent die ervaring heeft met het runnen van meerdere producties en klaar bent voor een volgende stap.

Bij De Haaien is iedereen eigen baas. Dat wil zeggen: er is écht weinig hiërarchie. Dit betekent dat je als Uitvoerend Producent alle verantwoordelijkheid en vrijheid hebt om samen met je productieteams alles te runnen zoals jij wilt. Dat moet je leuk vinden en aankunnen.

We zijn op zoek naar continuïteit. Daarom zoeken we iemand die de insteek heeft zich voor een lange periode te committeren.

Periode
Indiensttreding zo snel mogelijk. In eerste instantie één keer een jaarcontract om te kijken of het wederzijds klikt, daarna een onbepaalde tijd contract.

Functie eisen / profiel
Wat je ongeveer gaat doen:
- Je houdt overzicht over de lopende Haaien producties als UP: bewaakt planning, budget en kwaliteit.
- Je stelt begrotingen op, speelt een rol in contractonderhandelingen, onderhoudt contact met de omroepen over productionele zaken en bent productioneel eindverantwoordelijk voor lopende producties.
- Je stuurt het team van producers en productie-stagiaires aan en coacht waar nodig.
- Je bent de spil tussen de creatieve en organisatorische kanten van het bedrijf en bent dus ook echt inhoudelijk betrokken. Je stelt teams samen en kijkt op inhoud mee met de producties.
- We zijn een relatief kleine producent wat betekent dat je taken heel erg breed zijn. Je houdt het overzicht over al onze producties en begeleid de producers, maar soms sta je als het even druk is ook zelf ergens in een koeienstal als productieleider van een programma over het platteland bijvoorbeeld.

Wat bieden wij?
- De kans om in een bedrijf te werken waar mooie programma’s geproduceerd worden waarmee we een verschil maken.
- Een plek met veel autonomie en vrijheid.
- Een zeer dynamische werkomgeving en een leuk team.
- Een fantastische werkplek aan de Entrepothaven in Amsterdam.
- We vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt dus als je specifieke lunchwensen hebt of voorkeur geeft aan andere vrije feestdagen, dan is dat natuurlijk mogelijk.
- Marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren




VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF