Brent BoskerBericht geplaatst door:
Brent Bosker
login om te reageren op dit bericht
Op:
28-02-2023 / 73 x bekeken
Categorie:
Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding)
Verloopt op:
20-03-2023


| Bericht is verlopen

Art Director gezocht voor HKU afstudeerfilm over Bosnië 1992

Silent Waters (20 minuten) wordt een korte psychologische dramafilm die zich afspeelt in Bosnië, 1992, aan de vooravond van de Joegoslaviëoorlog in Bosnië. De film vertelt het verhaal van de Bosnische Amir en zijn dochter, en zien hoe zij emotioneel langzaam uit elkaar groeien als gevolg van de toenemende spanningen in het land, zowel buiten- als binnenshuis. Wanneer het noodlot toeslaat en er een conflict ontstaat met hun Bosnisch-Servische buren doet Amir er alles aan zijn dochter in veiligheid te brengen en haar zo dicht mogelijk bij zich te houden.

We gaan de film voor het grootste deel opnemen in Nederland (met Bosnische acteurs) en voor een klein deel in Bosnië zelf (met een skeleton crew).

Op de website www.silentwatersmovie.com is meer informatie te vinden over het project, de crew en het maakproces.

Lokatie
Driezum (Friesland)

Omschrijving
Wij zijn hard op zoek naar een Art Director om het huis waarin het grootste deel van de opnames gaan plaatsvinden in te richten naar een authentiek Bosnisch huis in 1992. We zoeken iemand die het leuk vindt om zich samen met mij en de Bosnische regieassistent te verdiepen in de Bosnische cultuur, of hier al kennis van heeft.

Periode
29 maart tot en met 3 april 2023 (de laatste twee draaidagen gaan we exterieur draaien in Limburg. We zoeken in principe iemand voor alle dagen, maar als je alleen de dagen in Friesland kunt (29 maart tot en met 1 april) dan is dat ook prima.

Functie eisen / profiel
Ervaring als art director is een groot voordeel, maar geen harde vereiste.

Wat bieden wij?
We bieden onkostenvergoeding, catering en accommodatie, en natuurlijk een heel leuke/bijzondere ervaring + toevoeging aan het portfolio.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF