Nederlands Film FestivalBericht geplaatst door:
Nederlands Film Festival
login om te reageren op dit bericht
Op:
02-03-2023 / 89 x bekeken
Categorie:
Stagevergoeding (marktconform)
Verloopt op:
01-05-2023


Filmfestival stages

Gek op film en festivals? Kom dan stagelopen bij het Nederlands Film Festival! Bij het NFF krijg je een uniek kijkje achter de schermen, leuke collega’s en een mooie aanvulling op je CV.

Als stagiair ondersteun je bij het opzetten en de uitvoering van de programmering, de verschillende evenementen, de marketing en communicatie, het ontvangen van belangrijke gasten of de productie van het festival. Voor alle afdelingen zijn we op zoek naar initiatiefrijke, nauwkeurige en stressbestendige teamplayers.

Enthousiast geworden? Lees hieronder meer over onze stageplekken op de verschillende afdelingen. Onderaan de pagina lees je meer over de functie-eisen, praktische zaken en sollicitatieprocedure.

Lokatie
Utrecht

Omschrijving
Stage Programma
Startmaand: mei 2023
Omvang: 0,8 fte (4 dagen per week)
Duur: 5,5 maand (tot half oktober 2023)
Over de stage: De afdeling Programma is verantwoordelijk voor het totale publieksprogramma boordevol vertoningen van, en evenementen rondom, Nederlandse producties en internationale projecten met Nederlandse inbreng. Als stagiair Programma maak je de totstandkoming van het festivalprogramma van dichtbij mee. Van de inschrijving van producties tot de selectie, programmering, competities en prijsuitreikingen tijdens het festival.
Reageren: vóór woensdag 12 april. Gesprekken vinden plaats op maandag 17 en dinsdag 18 april.

Stage Educatie
Startmaand: mei 2023
Omvang: 0,8 fte (4 dagen per week)
Duur: 5,5 maand (tot half oktober 20023)
Over de stage: Tijdens het festival organiseert NFF educatievertoningen voor alle leeftijden en onderwijsniveaus, workshopprogramma’s en filmcolleges. Als stagiair Educatie ontwikkel je lesmateriaal voor verschillende leeftijden en onderwijsniveaus, denk je mee over de filmselectie en het lesmateriaal, ben je nauw betrokken bij de werving van scholen en ben je tijdens het festival actief bezig met de uitvoering van uiteenlopende activiteiten met verschillende groepen leerlingen.
Reageren: vóór woensdag 12 april. Gesprekken vinden plaats op maandag 17 en dinsdag 18 april.

Stage Marketing & Communicatie
Startmaand: mei 2023
Omvang: 0,8 fte (4 dagen per week)
Duur: 6 maanden (t/m oktober 2023)
Over de stage: De afdeling Marketing & Communicatie zorgt voor een heldere en wervende vertaling van het festivalprogramma naar publiek en professionals. Als stagiair Marketing & Communicatie ondersteun je de online communicatie, creëer je pakkende content en visuals, denk je mee over diverse marketingacties en/of assisteer je team Pers & Publiciteit bij het organiseren van persactiviteiten en rode loper-momenten.

Stage Development
Startmaand: mei 2023
Omvang: 0,8 fte (4 dagen per week)
Duur: 6 maanden (t/m oktober 2023)
Over de stage: Als stagiair Development houd je je bezig met de uitvoering van de partnerovereenkomsten, denk je mee over conceptontwikkeling voor partners en doe je research, assisteer je bij het uitvoeren van activatieplannen en ondersteun je bij het organiseren van business events.

Stage Productie
Startmaand: mei 2023
Omvang: 0,6 fte (3 dagen per week) in mei, 0,8 fte (4 dagen per week) in juni t/m augustus, 1 fte (fulltime), in september 0,8 fte (4 dagen per week) in oktober.
Duur: 6 maanden (t/m oktober 2023)
Over de stage: Als stagiair op deze afdeling krijg je een uniek kijkje in de keuken van een grote productieafdeling. De taken die je vervult zijn zeer gevarieerd: van het organiseren van de crewcatering, het beheren van de kas tot het draaien van je eigen projecten die je je volledig toe kan eigenen.

Stage Professionals & Talent
Startmaand: mei 2023
Omvang: 0,8 fte (4 dagen per week)
Duur: 6 maanden (t/m oktober 2023)
Over de stage: Als stagiair Professionals & Talent beland je midden in de sector en zie je alle facetten van de industrie van dichtbij. Als onderdeel van een klein team beheer je eigen projecten en assisteer je je collega’s in taken als research, programmering, het uitzetten van mailingen en het contact met andere afdelingen.

Periode
De periode waarin wordt stagegelopen verschilt per functie, voorkeur is mei t/m oktober. In een andere periode stage lopen? Neem vooral contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Functie eisen / profiel
Dit ben jij
• Je volgt een relevante opleiding
• Je hebt affiniteit met films, series en digitale cultuur en het programma wat het NFF biedt
• Je bent sociaal vaardig zowel in de omgang met collega’s als met externe partijen
• Je bent leergierig en enthousiast
• Je bent secuur en stressbestendig
• Je bent een teamplayer
• Je hebt een flexibele werkhouding en bent bereid om tijdens het festival lange(re) dagen te maken

Wat bieden wij?
Wij bieden
• De kans om je te ontwikkelen bij een organisatie met grote landelijke bekendheid
• Een dynamische werkomgeving waar je veel kunt leren
• Begeleiding bij het behalen van jouw eigen leerdoelen
• Veel ruimte voor creativiteit en nieuwe initiatieven
• Een blik achter de schermen van het festival
• Toegang tot een groot netwerk van professionals uit de Nederlandse filmwereld en de culturele sector
• De kans te laten zien wat je kunt en daarmee je kansen op een baan in deze sector te vergroten

Vergoeding
Je krijgt een stagevergoeding van €350 per maand op basis van een fulltime functie. Voor een werkervaringsplek is dat €400 per maand. Je ontvangt tevens een vergoeding van eventueel te maken reis- en verblijfskosten.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF