Mart BuurmanBericht geplaatst door:
Mart Buurman
login om te reageren op dit bericht
Op:
03-03-2023 / 410 x bekeken
Categorie:
Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding) , 10-18 , 18-30 , Man
Verloopt op:
20-03-2023


| Bericht is verlopen

Acteurs short film gezocht!

De short film 'WASTE' wordt geproduceerd door 4 gemotiveerde beginnende filmmakers. Het is een thriller en misdaad film over een onzekere tiener (Elias) wie erkenning wilt krijgen van vrienden en zijn moeder uit geldnood wilt helpen. Om hiervoor geld te verdienen wordt hij door een manipulatieve vriend (Jeffrey) in het criminele circuit gelokt en helpt hij mee om drugsafval te dumpen maar schaadt hierdoor de wereld om zich heen.

Lokatie
Eindhoven

Omschrijving
Wij zijn op zoek naar gemotiveerde acteurs die het leuk lijken om aan deze short film mee te werken.

De personages die we zoeken:
Elias - 14-18 jaar (protagonist): Elias is een goede jongen, hij is heel meelevend en wil goed doen voor de personen waar hij van houdt, dit geeft hijzelf alleen niet graag toe.
Hij is nog heel onwetend over zijn daden en kan zijn eigenwaarde nog snel aan de kant schuiven voor de mensen waar hij tegenop kijkt. Elias vind het moeilijk om zijn eigen mening te geven wanneer er druk op hem wordt gezet.

Thomas en Tobias - 14-20 jaar (figuranten): Deze twee jongens hangen vaak op straat samen met Elias en Jeffrey. Hiphop en rap is hun meest beluisterde muzieksmaak met de Boef studiosessie van 101Barz als hun favoriet. Beide houden ze van blowen maar daar mogen hun ouders niks van weten. Het zijn jongens die respect hebben voor elkaar, maar ze doen zich wel voor als haantjes.

Periode
We hebben 3 draaidagen: 10, 11 en 19 maart. De rol van Elias komt voor in alle drie de draaidagen, de rollen van Thomas en Tobias zijn alleen op zaterdag 11 maart. Voor meer informatie hierover kan er gemaild worden naar [email protected]
Let op! Omdat de film zich grotendeels in de avond afspeelt, zal een groot deel van de productie ook na zonsondergang plaatsvinden.

Wat bieden wij?
Tijdens de productie werk je samen met een hele enthousiaste groep beginnende filmstudenten rond de 20 jaar. Ook wordt je tijdens de productie voorzien van eten en drinken en is een gezellige en leerzame dag gegarandeerd.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op versfilmentv.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen.

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur door stuur bericht

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF