Bas BerendseBericht geplaatst door:
Bas Berendse
login om te reageren op dit bericht
Op:
17-05-2023 / 1303 x bekeken
Categorie:
Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding) , 30-50 , Vrouw , Zeer ervaren , Redelijk ervaren of opgeleid
Verloopt op:
20-05-2023


| Bericht is verlopen

Castingcall 30 mei - korte film/Proof-of-concept

Voor de opnames van de Proof-of-Concept korte film 'The Book of Frank' zijn wij op zoek naar actrices om een tweetal rollen te vervullen.

'The Book of Frank' is een horror-comedy over Frank, een man die gelooft dat hij vervloekt is omdat al zijn exen op mysterieuze wijze overlijden. Hij besluit zich op te sluiten in een klooster om zich van vrouwen af te kunnen sluiten. Maar die avond komen zijn exen weer tot leven met maar één doel: afrekenen met Frank.

Lokatie
Amersfoort

Omschrijving
Ondode Annie
Leeftijd: Tussen de 40 en 50

Annie is Frank's laatste ex. Ze komt terug tot leven om hem met haar mee de hel in te slepen. Toen ze nog leefde was Annie een simpele vrouw met weinig levenservaring. Na haar wederopstand is ze bloeddorstig, geniepig secreet dat alleen maar doelt op wraak.

Dit is een zeer fysieke rol waar ook veel make-up bij komt kijken. Iemand met een achtergrond in dans zou onze voorkeur hebben.

----

Maria
Leeftijd: Tussen de 40 en 50

Nadat Frank een spreuk uit een oude Christelijke tekst opleest verschijnt opeens Maria. Een charmante, verleidelijke vrouw die van aanpakken houdt. Frank is op slag verliefd. Op de monniken in het klooster heeft ze echter een compleet ander effect: zij vragen zich af of dit de reïncarnatie van de heilige maagd zelf is.


Helaas zijn de resterende rollen inmiddels vergeven.

Periode
De opnames zijn op 30 mei in Amersfoort.

Wat bieden wij?
Wij kunnen een reiskostenvergoeding bieden en er is uiteraard catering aanwezig.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op versfilmentv.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen.

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur door stuur bericht

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF