Karen Spanjer

actrice, (creatief) producent

Karen is producerend actrice. Als zelfstandig producent runt ze DutchCheez Productions. Daarnaast werkt ze voor filmproductiebedrijf Revolver. Haar debuutfilm ‘Patch’ (2016), een korte zwarte komedie, werd geselecteerd voor het prestigieuze LA Shorts Fest, waar de film in première ging. ‘Patch’ heeft vervolgens diverse prijzen gewonnen op het Best Shorts Festival in San Diego, het LA Global Shorts Festival, het World Fest in Houston en het Madrid International Film Fest. In deze film speelt Karen een hoofdrol waarvoor ze in 2017 een prijs voor beste actrice won op het Internationale Filmfestival van Madrid.
Momenteel schrijft Karen en ontwikkelt ze met Revolver en DutchCheez een dramaserie, een short film en een kinderprogramma met Sytske van der Ster.

Karen put in zowel haar werk als producer als actrice onder andere uit haar ruime ervaring in de corporate wereld (als headhunter, manager, coach). Ze heeft naast een camera-acteeropleiding veel acteer coaching en lessen gevolgd in binnen en buitenland; Los Angeles, The Actors Centre in Londen, Michael Checkov Studio Londen, van comedy tot Strassberg. Haar acteerstijl is vindingrijk en naturel.

Karen is te zien geweest in verschillende commercials, tv-programma's en korte films. Ze is moeder van drie kinderen, getrouwd en spreekt vloeiend Frans en Engels. Ze woont in Haarlem en heeft goede connecties in de filmindustrie.

karenspanjer.comstuur bericht


Informatie

prijzen
Best Actress Award - Madrid International Film Festival 2017
vraag mij voor
Drama, comedy, corporate, meertalige projecten
bijzonderheden
Ik spreek vloeiend Engels (Amerikaans/Brits accent) en Frans (niet native, wel vloeiend)


Werkgevers

Revolver / DutchCheez
Producent drama
2016-2021

PortfolioFoto'sVERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF