<1 class="has-text-centered">Komende VERS Avond
Op dit moment zijn we achter de schermen druk bezig om de aankomende VERS Avond te organiseren, hierover binnenkort meer! Laten we anders eerst uitleggen wat VERS Avonden zijn.

Ben jij op zoek naar een plek waar je geïnspireerd én geïnformeerd wordt? Waar je zo’n tien keer per jaar gerenommeerde gasten kunt zien spreken en andere jonge beeldmakers kunt ontmoeten? Kom dan een keer langs op een van onze VERS avonden!

De VERS Avonden in LAB111 brengen nieuwe mediaprofessionals en gevestigde namen bij elkaar in een toegankelijke setting. Op deze manier willen wij jou prikkelende programma’s, masterclasses zinderende debatten en belangrijke kennis aanbieden. Ook is er voor leden en bezoekers altijd een borrel achteraf, waar er in met een drankje kan worden nagepraat over het event en waar jij nieuwe mensen kan ontmoeten.

Eerder hadden wij uitverkochte avonden met gasten als Willem Bosch, Sunny Bergman, Eefje Blankevoort, Nicolaas Veul, Minne Koole, Sacha Polak, Roos en de Mannen, en bespraken we thema’s als een 'scenarioschrijven', ‘jaren 90’s jeugdtelevisie’, 'impact producing', 'videoclips', 'humor in film' en 'sex on screen'.

VERS Avonden vinden normaliter plaats op de eerste maandag van de maand in LAB111. VERS-leden & Cinevillers kunnen gratis kaarten bestellen, en voor bezoekers kosten kaartjes slechts € 5,-. Houd onze events webpage en social media kanalen in de gaten voor de eerstvolgende editie. 

Tot op de volgende VERS Avond!

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF