VERS Film Awards 2021 - Jubileum editie

Dit jaar bestaat VERS 25 jaar en dat gaan we vieren! Dat doen we in de vorm van een drie dagen durend festival 11 t/m 13 juni 2021, samen met oude en nieuwe bekenden van de vereniging en vol workshops, talks, festiviteiten en natuurlijk films. Onderdeel van het jubileum zijn de vertrouwde Film Awards die vanwege de omstandigheden niet door konden gaan in december. In juni doen we een nieuwe poging, op een nieuwe locatie: LAB111 in Amsterdam. En de inschrijving is gesloten.
 
 
VERS FILM AWARDS
De VERS Film Awards is het jaarlijks terugkerende filmfestival van VERS dat volledig in het teken staat van de beeldmaker van morgen. Diverse makers van korte films strijden er om de juryprijzen voor Beste Film, Beste Cinematografie en Beste Montage. Een kritische jury bepaalt wie de in totaal €15.000,- aan prijzengeld in de wacht sleept voor het maken van een nieuwe film. Het prijzengeld wordt gesponsord door Filmmore en Camalot.
De VERS Film Awards bieden een unieke mogelijkheid om een volgend project te ontwikkelen, maar ook om de beste korte films van talentvolle makers op het grote doek te zien.
  
DE VERS Film Awards 2021 - Jubileumeditie vinden plaats van 11 t/m 13 juni in LAB111, Amsterdam. Houd de social van VERS in de gaten voor al het nieuws rondom het jubileum.

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF