Salar Zarza



Bericht geplaatst door:
Salar Zarza
login om te reageren op dit bericht
Op:
29-04-2024 / 41 x bekeken
Categorie:
Bedrijven , Marktconforme betaling/vergoeding , Lowbudget betaald (naast onkosten ook betaling)


Op zoek naar een gave photoshoot met mooie film props?

Hi,

True Spirit Entertainment is een dynamisch entertainmentbedrijf dat zich richt op het produceren en distribueren van hoogwaardige content voor diverse mediaformaten. Met een focus op het vertellen van boeiende verhalen die resoneren met een breed publiek, streven we ernaar om emoties te wekken, gedachten te stimuleren en mensen te inspireren.

Onze diverse portfolio omvat internationale filmproducties, televisieprogramma's, digitale content en live-evenementen. Door samen te werken met getalenteerde makers, creatieve partners en technologische vernieuwers, streven we ernaar om grenzen te verleggen en vernieuwende ervaringen te bieden aan ons publiek.

Bij True Spirit Entertainment geloven we in de kracht van authenticiteit, creativiteit en samenwerking. We zijn vastbesloten om verhalen te vertellen die een blijvende indruk achterlaten en mensen verbinden in een wereld die constant in beweging is.

Welkom bij True Spirit Entertainment, waar de kracht van verbeelding tot leven komt en waar entertainment een bron van inspiratie wordt voor iedereen die ermee in aanraking komt.

Omschrijving
Welkom bij True Spirit Entertainment, waar we niet alleen entertainment creëren, maar ook jouw dromen tot leven brengen. Ben je op zoek naar een unieke en opwindende ervaring die je portfolio zal versterken en je dichter bij je acteerambities zal brengen? Zoek niet verder! Neem ook een kijkje op onze corporate website www.truespiritentertainment.com en neem een kijkje in onze projecten.

Bij True Spirit Entertainment bieden we exclusieve photoshoots met filmprops aan, waarbij je de kans krijgt om jezelf te transformeren tot je favoriete filmkarakter. Of je nu wilt stralen als een stoere soldaat, een intrigerende agent, of een iconisch filmpersonage, onze collectie filmprops staat tot je beschikking om de perfecte shoot te realiseren.

Waarom kiezen voor True Spirit Entertainment? We streven ernaar om niet alleen hoogwaardige diensten te leveren, maar ook betaalbaar te zijn, zodat iedereen de kans krijgt om hun dromen na te jagen. Onze prijzen zijn zeer concurrerend, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. We geloven in het bieden van waarde voor je geld, zodat je kunt genieten van een onvergetelijke ervaring.

Maar dat is nog niet alles. Als je een photoshoot boekt bij True Spirit Entertainment, open je de deur naar ongelooflijke kansen. Onze klanten worden automatisch toegevoegd aan ons castingbestand voor aankomende internationale filmopdrachten. Dat betekent dat je niet alleen een geweldige ervaring krijgt, maar ook de kans om je talent te tonen aan een wereldwijd publiek en misschien zelfs je eerste grote filmrol te bemachtigen.

Voor een totaalbedrag van slechts €299,95 ontvang je niet alleen de photoshoot maar ook een collectie van jouw bewerkte foto's van hoge cineastische kwaliteit, zorgvuldig samengesteld om jouw portfolio mee uit te kunnen breiden. Bij interesse, email [email protected] en vermeldt in het onderwerp: "PHOTOSHOOT BOEKEN". We nemen binnen 24 uur contact met op en stellen dan een datum vast voor een specifieke photoshoot samen in Leeuwarden. Dus waar wacht je nog op?

Link bij dit bericht:
link naar website


VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF