Visie

VERS is de verbindende schakel tussen de nieuwe maker en de industrie en bevordert de productiviteit van nieuwe beeldmakers in Nederland.

VERS is in 1996 opgericht en vormt inmiddels de grootste vereniging voor nieuwe beeldmakers van Nederland, met een uitgebreid netwerk van film- en televisiemakers. Uniek aan VERS is dat VERS vanaf haar oprichting een op makers gerichte vereniging is, die binnen de film- en televisie industrie alle vakgebieden verenigt.

VERS richt zich op de nieuwe ondernemer die beeldmaker is; self-made of afgestudeerd aan een media-opleiding t/m de eerste tien jaar van je carrière. Secundair richt VERS zich op film geïnteresseerden werkende in de filmindustrie of met de ambitie om maker te worden.

Bij VERS verenigen zich mensen met verschillende achtergronden die de liefde voor bewegend beeld - in breedste zin van het woord - gemeen hebben. Leden van VERS zijn onderling coöperatief, verbindend, nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen en enthousiast over samenwerkingen.

Bij VERS kun je terecht voor een Kickstart van je carrière. Dit houdt in:
1. Een plek om anderen te ontmoeten en te netwerken
2. De ruimte om jezelf te presenteren: online en offline
3. Een plek waar je je kennis en kunde binnen beeldmaken verder kunt ontwikkelen. VERS creëert mogelijkheden waar deze nog niet bestaan en maakt zichtbaar waar relevante externe mogelijkheden zich bevinden zoals wedstrijden, fondsen, talent-trajecten, etc.
4. De ruimte om jezelf als individu te kunnen professionaliseren.

Kortom: we willen een platform zijn voor nieuwe makers om zich te presenteren, anderen te ontmoeten en verder te ontwikkelen en waar nog niet bestaand, deze kansen mogelijk te maken.

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF