Tarieven

Elk lidmaatschap bij VERS heeft dezelfde basis, zoals je op onze pagina met informatie over lid worden kunt lezen. Echter, onze leden maken op verschillende manieren gebruik van VERS, en daarom kent ons lidmaatschap meerdere varianten. Hieronder vind je een overzicht van het aanbod, de bijzonderheden en de tarieven.

Regulier lidmaatschap
Normaal lidmaatschap
Tarief: € 79,-

Vriendenlidmaatschap
Voor degenen die zich misschien geen beginnend beeldmaker meer voelen, maar VERS een warm hart toedragen en op deze manier willen ondersteunen.
Tarief: € 99,-

Bedrijfslidmaatschap
inclusief 4 lidmaatschappen, koppel 4 medewerkers aan jouw bedrijfsaccount. 
Tarief: € 239,-

Studentenlidmaatschap
Stuur na je aanmelding via de website een kopie van je bewijs van inschrijving van je studie naar administratie@versfilmentv.nl.
Let op: alleen een kopie van de studentenkaart is niet voldoende. De einddatum van de studie moet vermeld staan op de inschrijving.
Tarief: € 15,-


BEREKENING PRIJZEN
Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en zijn vastgesteld voor 2023. Deze tarieven worden berekend per boekjaar, dat wil zeggen; wanneer je lid bent van 1 januari tot en met 31 december, betaal je het volledige tarief. Echter, wanneer je gedurende het jaar lid wordt, betaal je alleen voor het resterende deel van dat jaar. Word je bijvoorbeeld op 1 september lid, dan betaal je alleen nog voor de resterende vier maanden van dat jaar. Onze administratie berekent het te betalen tarief altijd evenredig naar de resterende duur van het jaar. Je betaalt dus alleen voor de resterende tijd dat je lid bent en zo betaal je dus nooit te veel!


OPZEGGEN LIDMAATSCHAP
Wil je jouw lidmaatschap bij VERS opzeggen? Stuur dan een e-mail naar administratie@versfilmentv.nl vóór 31 december 2023 zodat wij dit op tijd in onze administratie kunnen verwerken. We nemen in dat geval zo snel mogelijk contact met je op.

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF