online artikelen

VERS Magazine is een online platform waar de nieuwe maker centraal staat. Hier informeren we je over nieuwe ontwikkelingen in de creatieve, beeldende industrie aan de hand van vaste rubrieken. Van verdiepende achtergrondverhalen tot opiniërende columns en van interviews tot verslagen van relevante evenementen.

Alle VERS magazines zijn terug te lezen via Issue

Vers Nieuws

VERS lidmaatschap

KORTING OP JE VERZEKERINGAls VERS lid kun je fors besparen op je verzekeringen. Speciaal voor onze leden hebben wij afspraken gemaakt met DSV Mediapol... lees meer »

Vers Film Festival

Call for entries VERS Film Festival 2024

PrijzenEr wordt een aantal awards uitgereikt, waaronder voor Beste FIlm, Beste Cinematografie, Beste Montage, Beste Scenario en een felbegeerde Publie... lees meer »

VERS magazine

Vier films op TIFF23 die je tegen complottheorieën weren

Om conspiracy theorieën kun je niet meer heen. Ze komen niet meer uit kleine donkere kamertjes van mensen die zich teveel op het dark web begeven. Ne... lees meer »

VERS magazine

5 Tips van Pedro Almodóvar vanaf TIFF23

Zelfs Pedro Almodóvar begon zijn filmcarrière naast een gewone baan. Hij was administratief medewerker voor een telefoonbedrijf terwijl hij achter z... lees meer »

VERS magazine

De vijf meest (ont)roerende films van TIFF23

Op zondag 17 september speelde op het Toronto International Film Festival (TIFF) de laatste film van weer een roerig festival. Net als bij het filmfes... lees meer »

filmnieuws

Oproep Telefilm 2023 (uitzending 2025)

Oproep voor het indienen van synopsissen voor 6 nieuwe Nederlandse Telefilms bij de NPO. Editie 2023: eigentijdse verhalenCoBO voert een nieuwe ronde ... lees meer »

Vers Nieuws

Marijke van Leeuwen (73) overleden

Marijke werkte van 2003 tot 2015 als administratief medewerkster voor NFTVM (Nieuwe Film- en Televisie Makers). Ze heeft zich jarenlang actief ingezet... lees meer »

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF