online artikelen

VERS Magazine is een online platform waar de nieuwe maker centraal staat. Hier informeren we je over nieuwe ontwikkelingen in de creatieve, beeldende industrie aan de hand van vaste rubrieken. Van verdiepende achtergrondverhalen tot opiniërende columns en van interviews tot verslagen van relevante evenementen.
 

Online artikel

“Tim, ik ben in Wormerveer. Maar je mag het tegen niemand zeggen; waar ik ben.”

Luc is een portret dat grotendeels gefilmd is in de auto op weg naar plaatsen die Lucas wil bezoeken tijdens een kort moment van vrijheid. Dit moment ... lees meer »

Vers Nieuws

GEZOCHT: NIEUWE ORGANISATOREN VERS EVENTS

VERS AvondenElke eerste maandag van de maand organiseren we een VERS Avond in LAB111. Elke Avond staat in het teken van een nieuw onderwerp: scenarios... lees meer »

Online artikel

“Broer, je moet ‘n film over m’n leven maken”

Douwe en Abdi werken tegenover elkaar in hun eigen werkplekken. De een maakt films en de ander wandrekken. Te midden van een maquette en een greenscre... lees meer »

Online artikel

Soms was het zonnig, maar voelde het alsof het regende.

"Er zijn ontzettend mooie dingen gezegd en geschreven over rouw. Maar het blijft altijd een soort onzegbaar gevoel. Ik kon zelf niet echt een document... lees meer »

Online artikel

Uitgeblust zijn in de bloei van je leven.

"Het viel ons op dat heel veel jonge mensen om ons heen burn-out klachten of daadwerkelijk een burn-out hadden. Het is onszelf ook niet onbekend dat j... lees meer »

Online artikel

Top 5 must-sees vanaf TIFF22

5. The Woman KingRegisseur: Gina Prince-BythewoodCast: o.a. Viola Davis, Lashana Lynch, Thuso Mbedu, John BoyegaThe Woman King is een historisch epos ... lees meer »

Online artikel

5 tips van Oscarwinnaar Viola Davis en The Woman King regisseur Gina Prince-Bythewood

Op TIFF gingen hoofdrolspeelster en producer Viola Davis en regisseur Gina Prince-Bythewood in gesprek met schrijver en podcasthost Kathleen Newman-Br... lees meer »

Vers activiteit

Open Call VERS X YoungLab

In samenwerking met @lab_111 presenteren wij de tweede editie van VERS X YOUNGLAB. Hiermee bieden wij een podium voor opkomend film talent. Als beginn... lees meer »

Online artikel

VERS MAGAZINE ZOEKT (EIND)-REDACTEUREN

Als eindredacteur ben jij hét aanspreekpunt voor de redacteuren over hun artikelen. Je geeft feedback op de voorstellen tijdens de maandelijkse verga... lees meer »

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF