online artikelen

VERS Magazine is een online platform waar de nieuwe maker centraal staat. Hier informeren we je over nieuwe ontwikkelingen in de creatieve, beeldende industrie aan de hand van vaste rubrieken. Van verdiepende achtergrondverhalen tot opiniërende columns en van interviews tot verslagen van relevante evenementen.
 

Vers activiteit

Open Call VERS X YoungLab

In samenwerking met @lab_111 presenteren wij de tweede editie van VERS X YOUNGLAB. Hiermee bieden wij een podium voor opkomend film talent. Als beginn... lees meer »

Online artikel

VERS MAGAZINE ZOEKT (EIND)-REDACTEUREN

Als eindredacteur ben jij hét aanspreekpunt voor de redacteuren over hun artikelen. Je geeft feedback op de voorstellen tijdens de maandelijkse verga... lees meer »

Online artikel

Interview: Iván García-Romero - The Eyes of Myths

Iván García-Romero, hoofd van stichting Fiatlux en onafhankelijk projectontwikkelaar en adviseur van film- en interactieve mediaprojecten, is initia... lees meer »

Vers Nieuws

Open Call: The Eyes of Myths

TRAILER The Eyes of Myths lees meer »

Online artikel

Verslag: VERS Film Awards 2022

Dat het maken van impact belangrijk is voor veel nieuwe makers was ook terug te zien in de thema’s van de films. Van menstruatie-armoede in Spotless... lees meer »

Vers activiteit

Open Call VERS X YoungLab

In samenwerking met LAB111 presenteren wij VERS X YOUNGLAB. Hiermee bieden wij een podium voor opkomend film talent. Als beginnende maker krijg jij de... lees meer »

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF