online artikelen

VERS Magazine is een online platform waar de nieuwe maker centraal staat. Hier informeren we je over nieuwe ontwikkelingen in de creatieve, beeldende industrie aan de hand van vaste rubrieken. Van verdiepende achtergrondverhalen tot opiniërende columns en van interviews tot verslagen van relevante evenementen.
 

Online artikel

VERS uit het ei: Faydim Ramshe

Faydim heeft haar tijd op de filmacademie als heel bijzonder ervaren. “Toen ik op de filmacademie kwam bevond ik me echt op een wolkje. Maar ik wist... lees meer »

Online artikel

In Première: Teledoc Campus 2022

Baas in eigen zak - Lynn Deen Baas in eigen zak laat het perspectief zien dat regisseur Lynn Deen miste in haar onderzoek naar anticonceptie: die... lees meer »

VERS magazine

Terugblik VERS Event: Let’s talk about sex (on screen), baby

Prof. Dr. Mischa Kavka, werkzaam binnen het departement mediastudies aan de Universiteit van Amsterdam, neemt ons mee in een korte geschiedenis van de... lees meer »

Online artikel

Hoe was het VERS Event: Humor op TV?

Ronald Snijders, bekend van Rambam en De staat van verwarring, is schrijver, komiek en absurdist. Hij heeft een diepgewortelde passie voor absurditeit... lees meer »

Online artikel

De top 5 films op TIFF waar je van kunt leren

In hybride vorm wist het festival dit jaar echter weinig grote buzz-waardige films te presenteren. Uniek voor TIFF, waar normaalgesproken veel geroeze... lees meer »

Online artikel

De 5 filmlessen van Kristen Stewart op TIFF21

Ter gelegenheid van de première van Spencer op het festival deelde ook Kristen Stewart haar anekdotes van achter de schermen. Van Bella Swan in de Tw... lees meer »

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF