online artikelen

Lees het laatste nieuws en artikelen, interviews, films en meer!

VERS publiceert wekelijks het verste nieuws, interviews en artikelen voor de nieuwe maker. Ook vind je hier een overzicht van alle VERS events en andere activiteiten die we organiseren in samenwerking met onze regionale partners. Voor onze VERS-leden is extra exclusieve content beschikbaar via ons prikbord. 

Niks willen missen?
Word lid van VERS en ontvang ons magazine of abonneer je op onze nieuwsbrief onderaan deze pagina.

vers getipt

'FOUR DAUGHTERS' SPREEKT ZICH UIT OVER ONDERWERPEN WAAROVER NOG VEEL WORDT GEZWEGEN.

In de afgelopen periode verschenen er meerdere documentaires die elementen verwerkten van een zeer populaire vorm van systeemtherapie die beter bekend... lees meer »

VERS magazine

Vivarium: het sprookje zonder einde

“Ik wil dat mijn beelden voor zichzelf spreken: ‘laten zien’ in plaats van ‘vertellen’.” Zo gaat de visueel ingestelde animator en illustr... lees meer »

Het VERS Film Festival 2024

Oaia Neagră wint de prijs voor Beste Film bij het VERS Film Festival 2024!

Op de 28e editie van het VERS Film Festival in LAB111 werd Oaia Neagră bekroond met de titel Beste Film. De felbegeerde prijs van €10.000,- product... lees meer »

Het VERS Film Festival 2024

Officiële VERS Filmfestival Gids

Op 15 tot 17 maart vindt in LAB111- misschien wel de leukste bioscoop van Amsterdam - het VERS Filmfestival 2024 plaats. Hét evenement voor jonge fil... lees meer »

VERS magazine

OSCAR PREDICTIONS: DE ACADEMY GAAT WILD VOOR SPERMA

Eind januari was het weer zover: de jaarlijkse Oscarnominaties. Grootheden als Barbenheimer passeerden de revue, naast persoonlijke favorieten als Poo... lees meer »

vers getipt

Holly ook niet veilig voor pesterijen buiten een fictief schoolplein, maar waarom?

De vijfde speelfilm van de Vlaamse regisseur Fien Troch beleefde vorig jaar zijn wereldpremière in de Officiële Competitie van het Filmfestival van ... lees meer »

Vers Nieuws

CTRL+F5: VERS gaat binnenkort verversen

Achter de schermen ondergaat de vereniging voor de nieuwe Film, TV en XR maker een opwindende transformatie. Tijdens een interview met het hart van VE... lees meer »

VERS Events

VERS x Go Short: Masterclass Informeel Pitchen

VERS en Go Short bundelen wederom de krachten voor een gezamenlijk event over informeel pitchen en de kunst van het netwerken!We erkennen allemaal de ... lees meer »

Online artikel

Van Senegal tot Japan: 10 films die ook jouw film hart zullen veroveren.

Elke film op deze lijst heeft zijn eigen unieke kenmerken en verdiensten. Elk met een eigenzinnig thema, variërend van politieke kwesties in "Grey Be... lees meer »

Vers Nieuws

vers zoekt communicatie- en contentcreator

Heb jij de ambitie om in film en tv sector te werken, wil jij je carriere een boost geven, of ben je simpelweg een groot film en tv fan en wil je hier... lees meer »

VERS Partners

SPECIAL EARLY BIRD DEAL: PROFESSIONALS ACCREDITATIE

MET KORTING NAAR GO SHORTVan 3 t/m 7 april biedt Go Short een bomvol programma voor regisseurs, producenten, scenarioschrijvers, componisten en andere... lees meer »

VERS magazine

Op ontdekkingstocht tijdens International Film Festival Rotterdam

Als vast baken voor iedere Nederlandse filmliefhebber was de tijger van International Film Festival Rotterdam opnieuw door de hele stad te zien. Tijde... lees meer »

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF