KORTINGEN BIJ VERS

Kortingen zijn mogelijk bij de volgende VERS-partners:

DIVERSE FILMFESTIVALS

VERS werkt samen met bijna alle grote filmfestivals in Nederland, zoals het Nederlands Film Festival in Utrecht, IDFA in Amsterdam, IFFR in Rotterdam, Go Short in Nijmegen, Imagine Film Festival in Amsterdam en het Cinekid Festival door heel het land.

Elke editie bekijken we welke professional programma’s interessant zijn voor de VERS doelgroep en regelen we een interessante korting voor onze leden. Op sommige festivals organiseren we jaarlijks zelfs een eigen programma, waar onze leden natuurlijk gratis (of met veel korting) naar toe kunnen.

Hou onze nieuwsbrief en social media kanalen (Instagram, Facebook, LinkedIn) in de gaten voor de meest actuele voordelen bij de grootste festivals!

CINEVILLE

Met de Cinevillepas ga je onbeperkt naar de film in meer dan 40 verschillende filmtheaters in 20 steden voor € 22,50,- per maand. Ben je onder de 30? Dan betaal je slechts € 18,50 per maand.

VERS-leden krijgen maar liefst twee maanden Cineville! Een betaald Cineville-abonnement loopt altijd voor minimaal vier maanden. Als VERS-lid krijg je eerst twee maanden gratis Cineville, daarna begint de betaalde periode van minimaal vier maanden en daarna is ‘ie per maand opzegbaar.

Als je gebruik wilt maken van deze korting, stuur dan een e-mail naar [email protected] met daarin jouw naam en VERS-lidnummer en vermeld dat het gaat om de ‘Cineville korting’. Wij sturen jou dan de aanmeldlink zodat jij jouw korting kunt krijgen.

Heb jij al een Cinevillepas? Geen probleem! Ook dan is er goed nieuws: als VERS-lid krijg jij 20% korting op je bestaande Cineville-abonnement. Neem hiervoor contact op met de klantenservice van Cineville en noem hierbij jouw VERS-lidnummer.

Website: https://www.cineville.nl/

'De Documentaire Kickstarter' van Creatief Met Film

Loop jij al tijden met een documentaireplan in je hoofd, maar weet je niet waar je moet beginnen met zaken als schrijven, financieren en draaien? Dan is er goed nieuws, want VERS-leden krijgen vanaf nu €100 korting op hun inschrijving bij 'De Documentaire Kickstarter' van Creatief Met Film.
 
In dit moderne workshoptraject voor creatieve en ambitieuze filmmakers, worden colleges gecombineerd met praktische informatie en persoonlijke feedback. Een unieke kans voor professionele coaching en om gelijkgestemde mediamakers te ontmoeten in afwisselende, inspirerende settings.
 
Lees hier meer over de korting.
 
Website: https://www.creatiefmetfilm.nl/kickstarter

SCRIPTACADEMY

Stichting ScriptAcademy is een particuliere vakopleiding met als doel: het professionaliseren van scenarioschrijven voor Nederlands film- en televisiedrama.

Een directe link met de praktijk is van groot belang. Daarom zijn er buiten de vaste hoofddocenten, Paul Bertram en David Lammers, vele gastdocenten aan ScriptAcademy verbonden. Je krijgt les van scenaristen zoals Philip Delmaar, Mieke de Jong, Ger Beukenkamp en ook van de Hoofden Drama van de omroepen en televisie- en filmproducenten.

VERS-leden krijgen kortingen op verschillende cursussen, zoals:
€10,- korting op de Eyeopener (normaal €50,-)
€100,- korting op de zesdaagse Scenario Basiscursus (normaal €1.549,-)
€100,- korting op de Workshop Script Ontwikkeling (normaal €1.549,-)
€250,- korting op het gehele basisjaar van de Tweejarige Opleiding (normaal €7.500,-)

Website: https://scriptacademy.nl/

BEELD EN GELUID

Behorende tot de grootste archieven ter wereld, is Beeld en Geluid hét toonaangevende instituut voor media. Hier worden diverse soorten media bewaard zoals radio- en televisieprogramma’s, video(games), geschreven pers, politieke prenten, gifjes, websites en objecten. Een inspirerende, creatieve en toegankelijke ontmoetingsplek voor professionals en particulieren.

VERS-leden kunnen gebruikmaken van een jaar-abonnement voor €120 op DAAN (t.w.v. zo'n €360,-), waarmee je toegang krijgt tot het archief van Beeld en Geluid. Meer weten? Lees dan de uitgebreide informatie over de VERS-ledenkorting bij Beeld en Geluid.

Website: https://www.beeldengeluid.nl/
 

EYE FILM

Eye Filmmuseum beheert het nationaal filmerfgoed en waakt over een collectie van inmiddels meer dan 40.000 films, 60.000 filmaffiches, honderdduizenden filmfoto’s en bijzondere papieren archieven. Daarbij trekken er dagelijks bijna twintig filmvoorstellingen voorbij in de zalen van het bekende en prachtige gebouw aan het Amsterdamse IJ.

VERS-leden krijgen € 1,50 korting op de reguliere prijs van filmvoorstellingen en tentoonstellingen.

Website: https://www.eyefilm.nl/

DSV MEDIAPOLIS

DSV Mediapolis adviseert en bemiddelt bij het tot stand komen van specifieke mediaverzekeringen. Speciaal voor onze leden hebben wij afspraken gemaakt met DSV Mediapolis in Hilversum. Als VERS lid kun je dus fors besparen op je verzekeringen. DSV biedt jou namelijk een interessant verzekeringsaanbod met een aantrekkelijke ledenkorting en uitgebreide voorwaarden. De dekking van deze verzekeringen is speciaal afgestemd op onze doelgroep. Je hebt hier de mogelijkheid om de volgende verzekeringen af te sluiten: 

* Zorgverzekering
* Motorrijtuigenverzekering
* Reis- en ongevallenverzekering
* Aansprakelijkheidsverzekering voor zelfstandigen
* Apparatuurverzekering 
* Arbeidsongeschiktheidsverzekering
* Particuliere schadeverzekeringen
* Productieverzekering

Je kunt gebruik maken van de deskundigheid van DSV Mediapolis op het gebied van diverse verzekeringen. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen bij het specifieke aanbod van DSV of contact met ze opnemen via tel:035-6773103.

Website: https://www.mediapolis.nl/

BACK STAGE

Back Stage is al meer dan 25 jaar dé winkel voor alle professionele make-up- en theaterbenodigdheden van de gerenommeerde professionele merken. Al jaren weten professionele visagisten uit de fashion-, film- en theaterindustrie als ook de zelfbewuste consument hun weg te vinden naar de Rozengracht in Amsterdam.

VERS-leden krijgen 10% korting op de merken Make-up, Studio, Visign en Kryolan.

Website: https://webshop.back-stage.nl/

CINECENTER

Cinecenter is één van de meest populaire arthousebioscopen van Amsterdam. Gelegen vlakbij het Leidseplein en tegenover de Melkweg, trakteert het de bezoeker altijd weer op dé pareltjes van de internationale arthouse films.

VERS-leden krijgen € 1,50 korting op alle voorstellingen, behalve op vrij- en zaterdagavonden en feestdagen.

Website: https://www.cinecenter.nl/

CONCERTO & PLATO

Concerto en Plato zijn een begrip; een keten van wereldzaken. Nostalgisch en tegelijkertijd zijn tijd vooruit. Een hotspot voor muziekliefhebbers. Met een enorm aanbod van zowel nieuwe als tweedehands cd's, lp's en dvd's in alle denkbare genres. Met vestigingen in Amsterdam, Enschede, Zwolle, Groningen, Zwolle, Rotterdam, Leiden, Deventer, Apeldoorn en uiteraard ook online.

VERS-leden krijgen 10% korting.

Website: https://www.platomania.nl/

FILMGEAR UNITED

Filmgear United heeft een zeer breed aanbod op het gebied ENG Licht Geluid Camera Accessoires. Sinds 1991.

VERS-leden krijgen 10% korting op Nichiban Gaffa Tape, DT Gaffer Tape en Reinhardt Microphone Windshields.

Website: https://www.filmgear-united.com/

DSTTL / BBP Light

DSTTL heeft een zeer breed aanbod op het gebied van professioneel continulicht en alle bijkomende toebehoren voor Broadcast, Film, Fotografie, Musea, Studio, Video en alle andere toepassingen.

VERS-leden krijgen 10% korting op geselecteerde producten.

Website: https://www.bbplight.nl/

EAVR

Je kunt bij EAVR terecht voor het huren van losse, aanvullende apparatuur of complete sets, met of zonder bediening. 

VERS-leden krijgen 10% korting op gehuurde apparatuur (zolang deze uit eigen voorraad geleverd wordt en zolang er geen speciale pakketprijs geldt).

Website: https://www.eavr.nl/

FIETSKOERIER.NL

Een snelle, betaalbare en professionele koerier nodig? Bij de Fietskoerier ben je aan het juiste adres; een betrouwbare partij die volledig thuis is in de film-en tv-wereld.

VERS-leden krijgen 10% korting.

Website: https://www.fietskoerier.nl/

TAPES

TAPES is gespecialiseerd in datadragers en datavermenigvuldiging. Ruim 25 jaar geleden gestart met de verkoop en het dupliceren van cassettebandjes. Vandaag de dag uitgegroeid tot dé toonaangevende speler op het gebied van plastic cards, USB-sticks, VideoPacks, draagbare accu's, cd’s, dvd’s en Blu-ray in Nederland, België en Luxemburg.

VERS-leden krijgen 10% korting op de catalogusprijs.

Website: https://www.tapes.nl/

FOTOLAB KIEKIE

FotoLab Kiekie uit Amsterdam bestaat al meer dan 25 jaar. Van een reguliere fotozaak tot wat ze nu zijn; een professioneel fotolab en tevens familiebedrijf met deskundige medewerkers die jou goed kunnen adviseren. Jouw negatief/dia wordt door hen professioneel ingescand in ongecomprimeerd TIFF of JPG, geoptimaliseerd naar wens (eventueel referentie contacten), ontstoft en op formaat gemaakt. Hierna worden de scans op een cd of dvd gebrand of op door jouw meegebrachte media. 

VERS-leden krijgen 10% tot 15% korting op het scannen/digitaliseren.

Website: https://www.fotolabkiekie.com/

FOFIC

Fofic is gespecialiseerd in totaal-oplossingen voor de broadcast markt. Naast het leveren van videocamera's, statieven en andere AV hardware bieden zij kant en klare oplossingen op diverse gebieden. Doordat de digitalisering van audio en video een steeds grotere rol speelt is veilige opslag (storage) van het materiaal immers van het grootste belang.

VERS-leden krijgen 10% tot 15% korting op Post Productie & Storage.

Website: https://www.fofic.nl/

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF