05-12-2023

Het VERS Film Festival 2024

save the date! kom naar de 28e editie van het VERS Film Festival op 15, 16 en 17 maart

Het VERS Film Festival maakt zich klaar voor zijn 28e editie! Van 15 tot en met 17 maart 2024 keert het festival terug naar onze vertrouwde thuisbasis, Lab111 in Amsterdam. Drie dagen lang zullen de deuren van Lab111 wagenwijd openstaan voor enthousiaste filmliefhebbers en verse filmmakers die zich kunnen laten onderdompelen in de nieuwste films van de makers van morgen.

Tijdens het VERS Film Festival krijg je niet alleen de kans om films van de meest verse makers te bekijken, maar kun je ook deelnemen aan boeiende masterclasses, inspirerende talks, netwerkmogelijkheden en nog veel meer. Het gehele programma is gewijd aan het vieren en bieden van ontwikkelingsmogelijkheden aan nieuwe beeldmakers. Het VERS Film Festival streeft ernaar een podium te zijn voor getalenteerde beeldmakers, zonder onderscheid te maken op basis van leeftijd, gender, herkomst, opleiding of ervaring. Het doel is om hen en hun films in de schijnwerpers te zetten en een breed publiek kennis te laten maken met hun creatieve bijdragen aan de Nederlandse filmwereld. 

We kijken ernaar uit om jullie allemaal te verwelkomen op de 28e editie van het VERS Film Festival. Zet 15, 16 & 17 maart 2024 alvast in je agenda en hopelijk tot dan!

Voor meer informatie en updates, blijf op de hoogte via onze sociale media en website. Ben jij een opkomende filmmaker met de droom om je film tijdens het festival te vertonen? Je hebt tot en met 31 december de tijd om je film in te sturen via FilmFreeway
Over VERS Film Festival

Het VERS Film Festival is het jaarlijks terugkerende filmfestival van VERS dat volledig in het teken staat van de filmmaker van morgen. Diverse makers van korte films strijden om de prijzen voor Beste Film, Beste Cinematografie, Beste Montage, Beste Scenario en de Publieksprijs. Een jury van film professionals bepaalt wie het in totaal €16.650 aan prijzengeld wint voor het maken van een nieuwe film.


 

 

06-11-2023

Het VERS Film Festival 2024

Call for entries VERS Film Festival 2024 »
06-11-2023

Het VERS Film Festival 2024

Call for entries VERS Film Festival 2024 »

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF