28-02-2024

VERS Events

VERS x Go Short: Masterclass Informeel Pitchen


VERS en Go Short bundelen wederom de krachten voor een gezamenlijk event over informeel pitchen en de kunst van het netwerken!
We erkennen allemaal de waarde van het creëren van een goed netwerk voor een carrière in de filmindustrie, maar netwerken kan een hele uitdaging zijn voor zelfs de meest getalenteerde en ervaren professionals. Hoe stel je jezelf zelfverzekerd op, maak je gemakkelijk contact en houd je het gesprek gaande? Van jezelf voorstellen aan een vreemde aan de koffiebar, tot pitchen bij het filmfonds en je project presenteren tijdens één op één speeddate, wat moet je echt weten - en doen - om jezelf klaar te stomen voor een succesvol gesprek? Bonnie Williams geeft jullie de beste tips en tricks tijdens deze interactieve masterclass!

In deze dynamische masterclass bekijken we wat er allemaal komt kijken bij verschillende soorten ontmoetingen en geven we tips en inzichten die je helpen om netwerkrelaties op te bouwen. Uiteraard krijg je de kans om dit direct in de praktijk uit te proberen, tijdens de borrel achteraf waar je jouw mede vakgenoten kunt ontmoeten! Bonnie Williams is een Pitch & Speaking Coach & Consultant voor professionals in de filmindustrie. Ze is gespecialiseerd in het ondersteunen van internationale sprekers bij het vinden van hun eigen stem en een impactvol verhaal neer te zetten. Ze adviseert en begeleidt bij het pitchen, presenteren, netwerken en interviewtechnieken voor filmmakers, creatieven, professionals uit de filmindustrie, moderators en experts. Daarnaast coacht en adviseert ze documentairemakers over hun persoonlijke voice-overs. Kortom, ze weet alles over hoe jij je als filmmaker het beste kunt positioneren!

Dus (beginnende) filmmakers die hun plan willen pitchen, opgelet! Reserveer snel je kaartje, blijf na de masterclass lekker hangen op de borrel!


OVER HET EVENEMENT 

Datum: Maandag 25 maart 2024
Locatie: LAB111, Arie Biemondstraat 111, 1054 PD Amsterdam
Tijd: 20:00-21:30 uur (inloop 19:45 + borrel na afloop)

Let op!
- Gewone tickets kosten € 7,50 (+ servicekosten) en zijn verkrijgbaar via Eventbrite.
- Ben jij VERS-lid*? Dan is dit evenement gratis voor jou! Je moet echter nog wel jouw ticket reserveren via Eventbrite,waar je jouw naam en VERS -lidnummer in moet vullen.
- Heb je een Cinevillepas? Dan is een ticket slecht €2,50 (+ servicekosten).
* Aanmelden als VERS lid kan hier (bekijk hier de tarieven van het VERS lidmaatschap)

Go Short is hét festival voor de korte film in Nederland. Al 15 jaar vertonen we de crème de la crème van recente Europese korte films en reiken we de felbegeerde Go Short Awards uit. Op internationaal vlak geldt Go Short als één van de meest vooraanstaande Europese kortefilmfestivals. Go Short is een Oscar-, BAFTA- en EFA-kwalificatiefestival. De zestiende editie van het festival zal plaatsvinden van 3 tot en met 7 april. Naast het competitieprogramma organiseren we diverse focusprogramma's, inspirerende workshops en veel mogelijkheden om andere professionals te ontmoeten.   

 

16-01-2024

VERS Events

VERS EVENT: Duurzaam Draaien »
27-12-2023

VERS Events

Van Boek naar Beeld »
13-11-2023

VERS Events

Kwetsbaarheid in documentaire »

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF