Bericht geplaatst door:
VERS
login om te reageren op dit bericht
Op:
08-03-2021 / 894 x bekeken
Categorie:
Lowbudget betaald (naast onkosten ook betaling)
Verloopt op:
11-12-2021


| Bericht heeft geen verloopdatum, maar is waarschijnlijk wel verlopen

Vacature VERS: Coördinator Festivals (bestuursfunctie)

Lokatie
Amsterdam

VERS zoekt een coördinator Festivals om de grootschalige evenementen van VERS invulling te geven. In deze functie neem je ook plaats in het bestuur, wat betekent dat jij samen met de rest van het bestuursleden de leukste netwerkvereniging van Nederland mag runnen! VERS is een vereniging vol jonge, ambitieuze en gedreven makers die altijd op zoek zijn naar nieuwe initiatieven om te starten binnen de film- en creatieve industrie.

De werkgroep Festivals organiseert het jaarlijks hoogtepunt de VERS Film Awards, maar ook kleinere evenementen zoals Film In Het Park of incidentele vertoningen met externe partijen. Wat de evenementen met elkaar verbindt, is dat ze de maker van morgen een podium bieden en hen op weg helpt binnen de (Nederlandse) filmindustrie; zowel qua skills en netwerk maar ook qua actualiteiten. Dus ben je een geboren eventmanager, wil je graag samen met een (klein) team evenementen organiseren en denk je dat jouw visie op de filmindustrie aansluit bij de behoeften van de maker van morgen? Dan is deze functie wellicht op jouw lijf geschreven!

Als coördinator Festivals ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en de continuïteit van de VERS Film Awards, alsmede voor ad hoc samenwerkingen die gedurende het jaar worden aangegaan met diverse partijen uit de filmwereld. Je stuurt een werkgroep aan, zoekt wanneer nodig naar nieuwe teamleden en bent eindverantwoordelijk voor alle facetten van de evenementen die je met de werkgroep organiseert; denk aan de programmering, fondsenwerving, communicatie, promotie, de begroting en de financiële afrekening. Je functie is dus dragend, maar ook creatief uitdagend.

Als coördinator Festivals maak je ook deel uit van het uitvoerend bestuur en houd je de algemene bestuursleden op de hoogte van je werkzaamheden tijdens de vergadering die iedere 6 weken plaatsvindt.

Periode
-

Functie eisen / profiel
Verantwoordelijkheden:
- Maakt deel uit van het uitvoerend bestuur (dagelijks bestuur + coördinatoren werkgroepen)
- Hoofdverantwoordelijke voor de jaarlijks terugkerende festivals en andere grote events die zich eventueel tussendoor aandienen
- Aansturen van het Festivals team; planningen maken en bewaken, delegeren van de algehele organisatie, voorzitten van vergaderingen, dragende functie bij de uitvoer van producties
- Aanspreekpunt voor externe partijen en partners
- Verantwoordelijk voor het opstellen van de begroting en financiële realisering
- Het samenstellen van het team en teamleden werven wanneer nodig
- Gemiddeld 8u per week beschikbaar, flexibel in te vullen. Aantal uren bouwt doorgaans geleidelijk op naarmate een festival/evenement dichterbij komt

Profiel van Coördinator VERS Festivals:
- Affiniteit met film, televisie en creatieve industrie
- Kan goed overzicht houden
- Strategisch sterk
- Op de hoogte van de actualiteiten binnen de filmwereld en het liefst breder binnen de maatschappij
- Kan goed werken in teamverband
- In staat om knopen door te hakken
- Kan met een flexibele werkdruk omgaan
- Productioneel sterk
- Trekt nieuwe projecten en relaties aan
- Pre: ruim netwerk binnen de Nederlandse film- en televisiewereld

Wat bieden wij?
Alle functies binnen VERS worden vervuld als vrijwilliger. Als onderdeel van het bestuur is er een vrijwilligersvergoeding beschikbaar, maar binnen VERS koppelen we inzet niet aan uren of betaling.
Eenmaal onderdeel van het bestuur heb je toegang tot een groot netwerk en maak je onderdeel uit van een grote groep oud-VERS’ers die nu een succesvolle carrière in de film/tv wereld hebben. Het is de perfecte mogelijkheid om verder te groeien in een leidinggevende en beleidsmatige functie. VERS opent deuren!

We zijn nu hard op zoek, daarom nodigen we geschikte kandidaten direct uit voor een gesprek. Solliciteer daarom zo snel mogelijk door een mail te sturen met jouw CV, motivatie en visie naar [email protected] t.a.v. Merel Booleman

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF