Bericht geplaatst door:
Ruben
login om te reageren op dit bericht
Op:
16-03-2021 / 229 x bekeken
Categorie:
Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding) , 18-30 , Man
Verloopt op:
01-04-2021


| Bericht is verlopen

Acteurs gezocht voor studentenfilm

In een open veld in het bos houdt de jonge crimineel, Stijn, de vriend van zijn Zus, Bas, onder schot. Hij beschuldigt Bas ervan zijn Zus te hebben aangerand.

Vervolgens gaan we terug in de tijd om te zien wat er werkelijk is gebeurd en het blijkt dat alles wat er gebeurd is de oorzaak is van een aantal misverstanden.

Hoe dit verhaal afloopt laat ik nog even geheim.

Dit is de short film die ik graag wil maken voor mijn opleiding Regie Fictie aan de Amsterdam Filmschool.

Lokatie
Leerdam/Utrecht

Omschrijving
Ik ben op zoek naar mannelijke acteurs tussen 20 en 30 jaar oud voor de volgende hoofdrollen:

Stijn:

Een twintigjarige drugsdealer. Stijn heeft een erg kort lontje en handelt zaken op zijn eigen manier af. Wanneer hij hoort dat zijn Zus is aangerand besluit hij met een pistool erop af te gaan.

Bas:

Hij heeft verkering met de Zus van Stijn. Bas is zelf ook geen heilige maar wordt vaak buitengesloten vooral dankzij zijn zwager Stijn, die hem niet mag. Bas heeft zelf ook een kort lontje. Hij slaat zijn vriendin regelmatig en heeft een alcohol probleem.

Maarten:

Dit is de Villain van het verhaal. Maarten is een zogenoemde ''predator''. Iemand die er alles aan doet om seks met bepaalde vrouwen te hebben, al dan niet door dwang of chantage. Maarten heeft een soort ''evil smile'' en kan zich tegelijkertijd voordoen als een hele trouwe vriend.

Periode
De draaidagen zullen een drie-daags weekend zijn in de komende maanden april of mei. De rol van Stijn hoeft er waarschijnlijk alleen een anderhalve dag te zijn. De rol van Bas heeft twee- en halve dagen. De rol van Maarten twee dagen. Dit is enkel een ruwe schatting tot nu toe.

Wat bieden wij?
Reiskostenvergoeding

Ervaring als acteur

Catering

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op versfilmentv.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen.

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur door stuur bericht

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF