Patrick WijsmanBericht geplaatst door:
Patrick Wijsman
login om te reageren op dit bericht
Op:
26-04-2021 / 486 x bekeken
Categorie:
Lowbudget betaald (naast onkosten ook betaling) , 18-30 , 30-50 , Man , Vrouw
Verloopt op:
18-05-2021


| Bericht is verlopen

Beginnende acteurs/actrices gezocht

Het Nieuws van Morgen is een korte film over een man die er financieel slecht voorstaat. Op een avond begint zijn televisie nieuwsuitzendingen van de volgende dag te vertonen waarbij hij begint te beseffen dat hij dit in zijn voordeel kan gebruiken.

Lokatie
Bergen op Zoom

Omschrijving
Ervaring is geen pré. Integendeel, onze voorkeur gaat uit naar een diverse cast waar het enthousiasme vanaf spat. Voor de korte film zoeken we de volgende acteurs of actrices:

Hoofdrol: Jongeman (rond de 30 jaar) voor zes scènes. Een ruwe verschijning. Ongeschoren en een tikkeltje lui. Hij heeft weinig tekst en zal vooral non-verbaal/expressief acteren.

Hoofdrol: Nieuwslezeres (35-40 jaar) voor vier scènes. Een vriendelijke dame met een warme uitstraling en een prettige, duidelijke stem.

Bijrollen: Twee rechercheurs (40+ jaar) voor één scène. De leeftijd is niet zozeer belangrijk. Zolang je maar levenservaring en autoriteit uitstraalt. Deze rol(len) kan zowel mannelijk als vrouwelijk zijn. Vriendenduo's zijn ook welkom.

Periode
19 & 20 mei.

Wat bieden wij?
Naast een covid-veilige werkomgeving, catering en eventuele reiskostenvergoeding, krijg je een kleine vergoeding variërend van €20,- (bijrollen) en €50,- (hoofdrollen).

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op versfilmentv.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen.

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur door stuur bericht

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF