Inhouse FilmingBericht geplaatst door:
Inhouse Filming
login om te reageren op dit bericht
Op:
07-06-2021 / 314 x bekeken
Categorie:
Marktconforme betaling/vergoeding
Verloopt op:
30-06-2021


| Bericht is verlopen

Editor (junior/medior/senior)

Lokatie
Leiden

Wij zijn op zoek naar fulltime video editors!
Op dit moment hebben we 5 functies open staan voor junior, medior of senior editor.

Periode
12 maanden contract met uitzicht op vaste aanstelling (32 tot 40 uur per week)

Functie eisen / profiel
Bij ons werk je als editor aan filmproducties van large corporates. Van vlogs tot evenementverslagen, en van instructiefilms tot managementboodschappen.
Wat jouw werk bij ons zo mooi maakt, is dat je intensief samenwerkt met onze klanten. Onze klanten zijn geen professionele filmers. Het zijn communicatiemedewerkers, techneuten, verkopers en ga zo maar door… Ze pakken wel zelf de camera ter hand. Het gefilmde materiaal verdient soms wat extra liefde van jou. Daarnaast zul je ook samen met de klant brainstormen over de artistieke invulling van de productie. Jij, met jouw visie als film professional. Onze klanten, als experts op de inhoud.
Jij bent als video editor zodoende regisseur, color grader en audio engineer tegelijk. Wij noemen dat een expert generalist editor. Goed in veel dingen!

Wat bieden wij?
Over Inhousefilming.com
Wij behoren tot de 5% grootste filmbedrijven van Nederland! Ons concept is simpel: onze klanten filmen zelf en wij verzorgen de montage.
Daarnaast leiden wij onze klanten op tot filmers en wij helpen ze zoveel mogelijk bij scripten en alles wat er verder komt kijken bij het maken van een film. Dit stelt onze klanten in staat om videocommunicatie op grote schaal uit te rollen binnen de organisatie.
Wij bestaan uit een team van jonge mensen. Dat is leuk, want jonge mensen bepalen hoe de toekomst eruit gaat zien!

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF