Mint film officeBericht geplaatst door:
Mint film office
login om te reageren op dit bericht
Op:
16-06-2021 / 238 x bekeken
Categorie:
Marktconforme betaling/vergoeding
Verloopt op:
07-07-2021


| Bericht is verlopen

Mint film office zoekt uitvoerend producent

Lokatie
Rotterdam

mint film office heeft plek voor een uitvoerend
producent voor verschillende projecten in ontwikkeling en in productie.

- Het is geen vereiste dat je ervaring hebt in de documentaire- of filmindustrie. mint wil samenwerken met mensen die ons enthousiasme en gevoel van urgentie delen.
- mint vindt het belangrijk dat je ruimdenkend bent, scherp, zelfstandig, georganiseerd, leergierig, pro-actief en discreet. Het is fijn als je flexibel bent en sociaal.
- We willen dat je ruime ervaring hebt in het werken in een creatief team in een zelfstandige productionele functie. Je hebt ervaring met het maken van en werken met planningen en begrotingen.
- In het algemeen vinden we het belangrijk dat je geïnteresseerd bent in nationale en
internationale maatschappelijke ontwikkelingen en politiek, dat je kranten en tijdschriften leest en het nieuws kent.
- Je bent woonachting in of in de buurt van Rotterdam. Voertaal bij mint is Nederlands. Als je een rijbewijs hebt is dat een pré.

mint film office streeft naar een inclusief en divers team. Mensen met een bi-culturele achtergrond worden expliciet gevraagd te solliciteren. We hebben geen voorkeur voor politieke gezindheid, maar openheid ten opzichte van andersdenkenden is een vereiste.

Periode
Nader te bepalen

Functie eisen / profiel
Productionele begeleiding van projecten in ontwikkeling: je maakt samen met de regisseur en schrijver een realistische planning en zorgt dat deze wordt nageleefd. Je bent op de hoogte van deadlines binnen de industrie en denkt actief mee over de juiste financieringsstrategie per project.
- Uitvoerende productie of productieleiding van projecten in productie: je coördineert projecten van begin tot eind. Je bent in nauw contact met de regisseur. Je maakt de begroting, de planning en de contracten. Je ondersteunt de regisseur en crew op de set, je bent aanwezig bij inhoudelijke afspraken, je hebt goed contact met de personages.
- Productionele ondersteuning van de uitvoerend producent en regisseur bij Fortuyn: On-
Hollands: een 4 uur durende documentaire over Pim Fortuyn en zijn invloed op het
maatschappelijke, politieke en multiculturele debat (in productie).
- Ondersteuning, in overleg, bij overkoepelende taken binnen mint film office.

Wat bieden wij?
mint film office is een klein en niet hiërarchisch bedrijf waar iedereen wordt gestimuleerd mee te denken en zich te ontwikkelen. Deze functie is een kans om te werken in een inspirerende en leerzame omgeving en van begin tot eind bij projecten betrokken te zijn. Je werkt in een team met mensen die zeer ervaren en creatief zijn. Onze projecten zijn zowel landelijk als internationaal en te zien op festivals over de hele wereld. Meerdere van onze documentaires zijn onderscheiden met prijzen.

mint film office is gevestigd in het centrum van Rotterdam en je zal ook daar werken. Het gaat in eerste instantie om een parttime functie op freelance basis met de intentie om dit op termijn uit te bereiden. Je krijgt een marktconforme vergoeding.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF