Collin Cruts



Bericht geplaatst door:
Collin Cruts
login om te reageren op dit bericht
Op:
01-10-2021 / 640 x bekeken
Categorie:
Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding) , 18-30 , 30-50 , 50+ , Man
Verloopt op:
09-10-2021


| Bericht is verlopen

Acteur gezocht voor one minute film

''A TYPICAL DAY''

Het verhaal gaat over een man (Jacob) die een x aantal jaar gelede een hardloper (Sonja) heeft aangereden met zijn auto. Sinds dien staat hij figuurlijk met het aangereden persoon op, gaat er mee naar zijn werk, eet er mee en gaat er mee naar bed. Oftewel hij heeft nog steeds last, iedere minuut, van het feit dat hij iemand heeft aangereden. Het trouwma is een belangrijk onderdeel van zijn leven vandaar de titel ‘’een typical day’’.

Lokatie
Utrecht

Omschrijving
Een enthousiaste acteur (man) met niet al te veel ervaring en die zin heeft in een leuke samenwerking waar beide partijen wat van leren. Vereiste is: een rijbewijs en eigen auto. (benzinekosten kunnen vergoed worden).

Periode
08-10-2021

Wat bieden wij?
een leuke werksfeer met 2 studenten die beide geïnteresseerd zijn in film. Op deze manier leer jij er ook wat van, namelijk werkervaring in de film!

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren




Let op: Berichten die geplaatst worden op versfilmentv.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen.

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur door stuur bericht

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF