Rob Sterrenburg



Bericht geplaatst door:
Rob Sterrenburg
login om te reageren op dit bericht
Op:
04-10-2021 / 875 x bekeken
Categorie:
Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding) , 10-18 , 18-30 , 30-50 , 50+ , Man
Verloopt op:
31-12-2021


| Bericht is verlopen

Acteurs gezocht voor korte film

Voor een korte film zijn wij op zoek naar acteurs. Het is een film van rond de 15-20 minuten en het speelt zich af in een grote schuur die is omgebouwd tot boxgym.
Het gaat over een jonge veteranenboxer die de moed heeft opgegeven en op de proef wordt gesteld, wanneer een gedreven, agressieve jongen zich bij de gym aansluit, die er nogal van houdt andere jongens verrot te slaan tijdens het sparren.

Lokatie
Omgeving Zuidwest Gelderland (staat niet vast)

Omschrijving
Rol Vareh: De protagonist die onder druk komt te staan door de nieuweling, en gaat twijfelen over zijn levenskeuzes. Een jongen met een uiterlijk van rond de 16-20 jaar oud. (acteur kan ouder zijn) Vareh heeft "wild" haar. Acteur moet redelijk fit* zijn en bereidt zijn onderzoek te doen naar boxen en daarin te trainen. (wordt ook gerepeteerd met hulp)

Rol Koya: Een vastberaden agressieveling die de sfeer in de gym verstoord, door zijn ongebruikelijke motieven. Een jongen met een boze blik en een uiterlijk van rond de 16-20 jaar oud. (acteur kan ouder zijn) Erg kort haar. Acteur moet fit* zijn en bereidt zijn onderzoek te doen naar boxen en te trainen. (wordt ook gerepeteerd met hulp)

Rol Mick: Een eigenwijze jongen met veel trots die zich niet op de kop laat zitten. Heeft een hekel aan het nieuwe lid. Een jongen met een uiterlijk van rond de 16-20 jaar oud. (acteur kan ouder zijn)

(Bij)Rol Jasi: Een levensgenieter die om Vareh geeft, en verzint samen met Mick plannen om het Koya moeilijk te maken. Een jongen met een uiterlijk van rond de 16-20 jaar oud. (acteur kan ouder zijn)

Rol Jafaro: De coach van de gym. Wil dat de jongens meer hun best doen, en ziet Koya als een mogelijkheid hiervoor. Een man met een uiterlijk van rond de 50-75 jaar oud. (kan jonger/ouder zijn maar ligt aan uitstraling)


*Met fit wordt niet bedoeld dat je enorm gespierd moet zijn, maar simpelweg dat het realistisch is dat je boxt.

Periode
Periode nog onbekend

Wat bieden wij?
-een sterk project voor je portfolio
-leuke en unieke set ervaring
-smakelijke catering

Dit project zal ook naar meerdere filmfestivals worden ingezonden.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren




Let op: Berichten die geplaatst worden op versfilmentv.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen.

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur door stuur bericht

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF