DocmakersBericht geplaatst door:
Docmakers
login om te reageren op dit bericht
Op:
20-10-2021 / 251 x bekeken
Categorie:
Stagevergoeding (marktconform)
Verloopt op:
01-12-2021


| Bericht is verlopen

Productie stage documentaires - Docmakers

Docmakers is per direct op zoek naar een enthousiaste, gedreven en zelfstandige productie stagiair(e) die ons team 3-4 dagen per week komt ondersteunen.

Docmakers is een collectief van bekroonde documentairemakers Aliona van der Horst, Suzanne Raes, Sanne Rovers, Yan Ting Yuen en producent Ilja Roomans. Docmakers levert een unieke bijdrage aan de doorontwikkeling van bewezen talent en stelt de meer ervaren makers in staat om jongere, minder ervaren makers goed te begeleiden. Naast eigen producties produceren wij ook films van externe makers. Recente producties zijn Crazy Days, Claudia de Breij-Hier zijn wij, Jochem Myjer–Nog eentje dan en Hart van de Democratie die in 2020/2021 werden uitgezonden door de NTR, Water Wieg Me en MS die beiden in première gingen op IDFA in 2019 & De Achtste Dag die in 2019 de journalistieke prijs De Tegel won. Momenteel in productie zijn o.a. Turn Your Body to the Sun (Aliona van der Horst), Overgave (Marijn Frank), We komen van ver (Emma Lesuis), Twee Mannen (Suzanne Raes) en Gerlach (Luuk Bouwman & Aliona van der Horst).

Lokatie
Amsterdam

Omschrijving
Wij zoeken een ambitieuze, leergierige student/recent afgestudeerde met een passie voor documentaires, een flexibele werkhouding, een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. We vinden het belangrijk dat ons productieteam net zo divers is als onze doelgroep. Verder is het belangrijk dat je zorgvuldig kunt werken, stressbestendig bent en eigen initiatief neemt.

Periode
Vanaf november/december 2021, 3-4 dagen per week, minimaal 3 maanden (in overleg)

Functie eisen / profiel
Werkzaamheden:
- Dagelijkse productiewerkzaamheden, zoals het organiseren van draaidagen, premières en impact-vertoningen, maken van callsheets, regelen van koeriers en assisteren bij subsidieaanvragen.
- Assistentie bij de postproductie van lopende projecten, bijvoorbeeld het checken van ondertiteling, titels en credits en het opstellen van postproductiescripts, logboeken en transcripties.
- Jij bent verantwoordelijk voor de social-mediastrategie en houdt de Instagram van Docmakers bij.
- Jij maakt een festivalstrategie en coördineert de inzending van onze producties naar (internationale) festivals.
- Je schrijft de nieuwsberichten/persberichten en verzorgt de updates aan de Docmakers website.

Wat bieden wij?
Marktconforme stagevergoeding

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF