Marie-ClaireBericht geplaatst door:
Marie-Claire
login om te reageren op dit bericht
Op:
25-10-2021 / 240 x bekeken
Categorie:
Marktconforme betaling/vergoeding
Verloopt op:
12-11-2021


| Bericht is verlopen

Junior Producer UvA

Lokatie
Amsterdam

De Universiteit van Amsterdam zoekt voor de dienst ICT Services een Junior producer Audiovisueel Centrum (AVC)

Als junior producer AVC werk je mee aan het leveren van audiovisuele diensten aan de Universiteit van Amstermdam (UvA), de Hoogeschool Amsterdam (HvA) en het Academic Medical Center (AUMC). Het AVC beschikt over een doe-het-zelf videostudio voor docenten, een grote professionele videostudio met regieruimte, een geluidsstudio en videomontage-suites. Het AVC faciliteert, ondersteunt en begeleidt studio- en locatieopnamen uiteenlopend van eenvoudige mediaproducties en webinar/seminars tot voorlichtingsvideo’s en live uitzendingen vanuit de operatiekamers van het Amsterdam UMC. Daarnaast is het AVC ook betrokken bij videodiensten voor onderwijs zoals Streaming Media diensten (Kaltura), Webcollegediensten en Videoconferencing. Bij bepaalde diensten werkt het AVC samen met de collega’s van de dienst Facility Services en andere afdelingen van ICT Services.

Periode
Het betreft in eerste instantie een tijdelijk dienstverband voor de periode van één jaar, verlenging behoort tot de mogelijkheden.

Functie eisen / profiel
Als junior producer werk je bij het AVC samen met de producer, AV consultants, AV technici en een team van freelancers. Je draagt bij aan de totstandkoming van uiteenlopende audiovisuele producties. Je bent betrokken bij intakes met opdrachtgevers, het opstellen van begrotingen, het plannen en samenstellen van crews en het meedenken over scripts. Je werkzaamheden bestaan ook uit het administreren van de financiële afhandeling van de producties van het AVC. Daarnaast ontvang je gasten en communiceer je met alle bij de producties betrokken partijen. Het incidenteel ondersteunen van praktische productieactiviteiten zoals bijvoorbeeld het bijwerken van onze Showcase en up-to-date houden van ons media asset management systeem behoort ook tot je takenpakket.

is accuraat, leergierig en heeft een hbo-werk- en denkniveau;
is een teamspeler en heeft een flexibele, proactieve en klantgerichte houding;
is communicatief en vaardig in woord en tekst, kan overzicht houden en weet prioriteiten te stellen;
heeft kennis van audiovisuele media en kan hierover adviseren;
heeft ervaring in mediaproductieprocessen;
heeft affiniteit met het werken in een universitaire omgeving.

Wat bieden wij?
De UvA en de HvA leveren kwalitatief hoogwaardig onderwijs en onderzoek. Bij de centrale dienst ICT Services (ICTS) werken circa 280 medewerkers die de primaire processen van zowel de UvA als de HvA ondersteunen. Wij doen dit door innovatieve en betrouwbare diensten te leveren aan ruim 90.000 studenten en 10.000 medewerkers. Meer lezen.

Bij ICT Services kom je te werken bij het AVC team dat onderdeel is van de afdeling Onderwijs en Onderzoek. Het AVC biedt een creatieve werkomgeving met veel ruimte voor individuele inbreng.

De functie is ingedeeld in het UFO-functieprofiel van projectleider 3. Het salaris bedraagt minimaal €2,700 en maximaal €3.606 bruto per maand bij een volledig dienstverband (38 uur per week) en is afhankelijk van opleiding en ervaring. De Cao Nederlandse Universiteiten is van toepassing.

De UvA heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ruime vakantieregeling en een 13e maand. Daarnaast biedt de UvA uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden en stimuleert zij medewerkers om zich blijvend te professionaliseren.

Wat bieden we je verder?

Een enthousiast en warm team dat openstaat voor nieuwe collega’s
Een inspirerende academische en internationale werkomgeving in het hart van Amsterdam.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF